Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: Macrosiphoniella saubornii

Articole despre: Macrosiphoniella saubornii


Top Paradis verde

  1. Crăciunița, Cactus de Crăciun, Nu-mă-deranja

  2. Leac de la bunica pentru panariţiu

  3. Năpraznicul, miros neplăcut, dar proprietăți multi-vindecătoare

  4. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  5. Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  6. Cum deosebim bradul de molid

  7. Foarte important, dacă folosiți frunzele de gutui pentru ceai

  • Cactuşi şi plante grase

    Acantocalicium

  • Gard florifer de Pink Peony
    Grădina de flori

    Ceva cu adevărat deosebit: gardul de trandafiri

  • Culese în această fază, merele Golden Delicious vor rămâne verzi
    Fructe

    Când e momentul optim pentru recoltarea merelor Golden Delicious

  • Tratamente eco

    Soluţii eco împotriva limacşilor

  • Grădina de flori

    Cum protejăm trandafirii împotriva înghețului

  • Din bucătărie

    Salată delicioasă de fasole albă cu spanac

  • Grădina de flori

    Reguli simple de îngrijire a zambilei

  • Grădina de legume

    De ce roșiile din supermarket nu vor fi niciodată la fel de gustoase ca cele din grădină

  • Plante cu flori

    Planta-țigaretă (Cufea)

  • O palmetă etajată, înainte de tăieri.
    Întreținerea livezii

    Cum se fac tăierile la o palmetă de măr, de 4 ani



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Ajunși în acest stadiu, cartofii se aruncă

    Când devin periculoși pentru sănătate cartofii verzi?

  • Chrysopa carnea, adult

    Chrysopa carnea: de ce trebuie să ne bucure prezența ei

  • Esenţialul despre portulaca (floarea de piatră)

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Tăieri drastice, în încercarea de a salva o livadă de păr afectată de focul bacterian

    Cea mai înspăimântătoare boală a gutuiului și părului

  • Schemă de tăieri la pomii care rodesc pe varful ramurilor

    Cum se fac tăierile la pomii maturi

  • Prună atacată de larva viespii negre a prunului

    Viespea neagră a prunului: momentul exact pentru singurul tratament care poate preveni atacul

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Merlot

  • Băbească neagră

  • Paharul pentru vinul roșu este larg

    3 lămuriri esențiale pentru savurarea unui vin bun

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Un keiki proaspăt transplantat.

    Cum se transplantează un pui de orhidee

  • Piftie de pește

    Cum se face piftia de pește la mănăstire