Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: omizi nuc

Articole despre: omizi nuc


  • Dăunători
    Cuiburi de omizi

    Omida păroasă, devoratoarea a peste 200 de specii de plante

    Share

Top Paradis verde

  1. Nu risipiți frunzele de gutui! Au puternice proprietăți medicinale!

  2. Crăciunița, Cactus de Crăciun, Nu-mă-deranja

  3. Năpraznicul, miros neplăcut, dar proprietăți multi-vindecătoare

  4. Leac de la bunica pentru panariţiu

  5. Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  6. Crama Mănăstirii Jercălăi

  7. Cum se udă corect crăciunița

  • Fixarea ramurilor poartaltoi cu bride de plastic
    Întreținerea livezii

    Cum se face altoirea cu ramură detașată, sub scoarța terminală

  • Orhidee grav bolnavă.
    Plante de interior

    Cum se tratează petele maro de pe orhidee?

  • Întreținerea livezii

    Cele 5 udări anuale corecte la pomii fructiferi

  • Lăstar atacat de larvă a moliei orientale a piersicului
    Dăunători

    Molia orientală a piersicului, dăunătoarea lăstarilor și a fructelor

  • Arta și știința vinului

    Cum se face vinul alb de casă

  • Arbuşti fructiferi

    5 calităţi excepţionale ale coacăzelor

  • Cactuşi şi plante grase

    Coada șobolanului

  • Întreținerea livezii

    9 greşeli de evitat la plantarea pomilor

  • Plante cu flori

    Crin

  • Plante medicinale

    Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Ajunși în acest stadiu, cartofii se aruncă

    Când devin periculoși pentru sănătate cartofii verzi?

  • Brad coreean - Abies koreana

    5 varietăți de brad ornamental care se dezvoltă bine în climatul din țara noastră

  • Chrysopa carnea, adult

    Chrysopa carnea: de ce trebuie să ne bucure prezența ei

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Tăieri drastice, în încercarea de a salva o livadă de păr afectată de focul bacterian

    Cea mai înspăimântătoare boală a gutuiului și părului

  • Schemă de tăieri la pomii care rodesc pe varful ramurilor

    Cum se fac tăierile la pomii maturi

  • Un pom bătrân poate fi întinerit prin tăieri de refacere

    Cum se fac tăierile de întinerire la un pom bătrân

  • Cum se plantează pomii fructiferi

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Merlot

  • Paharul pentru vinul roșu este larg

    3 lămuriri esențiale pentru savurarea unui vin bun

  • 4 mituri despre sulfiții din vin

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Sfaturi bune la tăierea porcului

  • Maioneză de ouă adevărate

    Cum se face maioneza adevărată