Pomi fructiferi / Măr / Starkrimson

Magazinul de pomi şi trandafiri s-a mutat la această adresă .

Magazinul paradisverde.ro s-a mutat pe Zdravăn.ro. Aceiaşi specialişti, aceeaşi seriozitate!

Hai să vedeţi!

Soi de vigoare redusă, cu fructe mari, costat, cu monturi specifice în partea inferioară, fapt care i-a atras şi numele de alint: „bot de iepure”. Culoarea fructelor este roşu intens, coajă vibrantă, cu pulpă fină, zemoasă, aromată, cu o nuanţă fin verzuie.

Este excelent şi consumat ca atare, dar şi în sucuri simple sau combinat cu ananas, kiwi, portocale etc.

Are o rezistenţă de campion peste iarnă, ajungând cu uşurinţă până în martie.

Polenizatori: Idared, Golden Delicious

0,0 Lei
Stoc epuizat
Prețul nu include cheltuielile de transport.
Vezi toate produsele din sortimentul: Măr

Spune-ți părerea despre acest soi

Buna. In legatura cu soiul de

Buna. In legatura cu soiul de mar Starkrimson. Am consultat diverse site-uri si am vazut ca se poate altoii pe portaltoi M106. Intrebarea mea este ce inseamna acest M106. Multumesc

Buna ;As dori sa va multumesc

Buna ;As dori sa va multumesc pentru ceea ce faceti,pt ca eu consider ca faceti un lucru minunat prin punerea la dispozitie a multor sfaturi utile si practice.In alta ordine de idei,am si eu un mar Starcrimson de vreo 15-16 ani,si anul trecut (2012),a fost necesar sa-i fac niste taieri de schelet (2 crengi mai groase de 5-6 cm diametru) si asta cam prin luna septembrie,chiar daca erau mere pe ele,pentru ca s-au uscat,incepand din varf catre baza.La inceput am crezut ca e vorba de "Focul bacterian",dar pe urma m-am convins ca e altceva;Totusi pe tulpina pomului si pe unele ramuri ale scheletului au aparut de vreo 3-4 ani niste crepaturi longitudinale in scoarta ,lungi de 15-25 cm,crepaturi prin care pot intra bacterii si boli sau pot ataca daunatorii;M-am gandit ca ar putea sa intre in declin si de aceea as dori sa stiu,daca prin altoire se poate transmite aceasta "boala"?Daca puteti sa-mi spuneti ce boala ar fi si tratamentul;Multumesc.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.