Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: iarbă-grasă

Articole despre: iarbă-grasă


  • Plante medicinale

    Iarba-grasă, comestibilă și de leac în inflamațiile digestive, respiratorii și oculare

    Share

Top Paradis verde

  1. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  2. Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  3. Cum se fac tăierile la pomii maturi

  4. Leac de la bunica pentru panariţiu

  5. 12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  6. Năsturelul - mai mult fier decât spanacul, mai mult calciu decât laptele

  7. Beneficiile pentru sănătate ale anasonului

  • Îngrijirea viei

    Lucrările la viţa-de-vie în anul I după plantare

  • Plante cu fructe

    Citrice

  • Viță de vie în ghiveci
    Grădina din balcon

    Viță de vie în ghiveci, pe balcon. Iată cum:

  • Transplantarea bujorului.
    Grădina de flori

    Cum înmulţim bujorul, evitând pauza de înflorire?

  • Înflorirea abundentă din vreme se pregătește!
    Plante cu flori

    Iată ce trebuie făcut după ce Crăciunița încheie înflorirea

  • Soiuri de struguri

    Merlot

  • Din bucătărie

    Cum se glazurează petalele de trandafiri de dulceață

  • Plante medicinale

    Măghiranul, planta aromatică care tratează durerile de cap persistente

  • Cactuşi şi plante grase

    Aloe

  • Maioneză de ouă adevărate
    Din bucătărie

    Cum se face maioneza adevărată



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Cum se înmulţeşte Ginkgo biloba?

  • Brad coreean - Abies koreana

    5 varietăți de brad ornamental care se dezvoltă bine în climatul din țara noastră

  • Cum se altoiesc trandafirii

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Schemă de tăieri la pomii care rodesc pe varful ramurilor

    Cum se fac tăierile la pomii maturi

  • Se poate înmulţi cireşul din sâmburi?

  • Pere și frunze atacate de puricele melifer al părului, acoperite cu fumagină

    Cele 3 momente când se tratează perii împotriva puricelui melifer

  • 3 soiuri de măr pe care trebuia să le aveți deja în livadă

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Îngrijorări și lămuriri legate de sulfiții din vin

  • Coarnă neagră

    Coarnă neagră

  • Cum se face vinul roşu de casă

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Folosiți bețișoare parfumate? Iată ce pericol ridică pentru sănătate