Salată de roșii cu struguri
  1. Salatele de legume proaspete aduc beneficii extraordinare sănătății, prin vitaminele de bună calitate ce le conțin. Cel mai indicat e să folosiți, pe cât posibil, legume a căror proveniență o cunoașteți, pentru a căror cultivare nu s-au folosit ori s-au folosit cât mai puține pesticide.

  2. Legumele ce pot fi folosite la salată sunt: roșii, castraveți, ceapă, ardei, gogoșari, însă, cu un pic de imaginație, putem face și unele „îmbunătățiri”.

  3. De pildă, puteți adăuga porumb dulce, struguri, mere și orice altceva vă mai sugerează imaginația gustativă și olfactivă.

  4. În salata din imaginea atașată am folosit roșii, castraveți, gogoșari și struguri negri, cu un strop de sare, ulei de măsline și curry. Gustul a fost pe cinste!

  5. Un pont: dacă în salată adăugați fructe dulci (de exemplu struguri, mere, prune) mai bine nu mai puneți și ceapă!