Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: Ethrel

Articole despre: Ethrel


  • Grădina de legume

    Cum recunoașteți tomatele coapte forțat

    Share

Top Paradis verde

  1. Leac de la bunica pentru panariţiu

  2. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  3. Nu risipiți frunzele de gutui! Au puternice proprietăți medicinale!

  4. Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  5. 12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  6. Năsturelul - mai mult fier decât spanacul, mai mult calciu decât laptele

  7. Domeniile Tohani

  • Orhidee înflorite și în curs de înflorire
    Orhidee

    Ce să faci cu tija orhideei, după ofilirea florilor: ghid complet pentru o reînflorire sănătoasă

  • Grădina de flori

    3 metode ultrasimple de tăiere a trandafirilor urcători

  • Păr Monica pe rod
    Fructe

    Plantează pomi care rodesc din plin, chiar în primul an!

  • Din bucătărie

    Salată de somon cu gogoşari copţi şi banane

  • Plante medicinale

    Silnicul, buruiana foarte preţuită de vindecătorii populari

  • Din bucătărie

    Cum pregătim ardei vara, ca să-i umplem iarna

  • Dăunători

    Molia viței de vie: tratamente minime în momente cheie

  • Extern

    Putin vrea să transforme Rusia în cel mai mare producător de alimente ecologice

  • Arbuşti fructiferi

    Cum se recoltează zmeura şi ce facem cu tufa după recoltare

  • Sfaturi utile

    Îngrăşământ bio din zaţ de cafea şi coji de ouă



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Cum se înmulţeşte Ginkgo biloba?

  • DOVEDIT ȘTIINȚIFIC: laptele e un remediu formidabil împotriva manei!

  • Lăcrămioare incorect îngrijite produc puține flori

    De ce lăcrămioarele mele fac mai multe frunze decât flori?

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Schemă de tăieri la pomii care rodesc pe varful ramurilor

    Cum se fac tăierile la pomii maturi

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  • Măr adult cu creșteri exuberante în anul precedent

    Imagini comparative cu meri, înainte și după tăieri

  • Se poate înmulţi cireşul din sâmburi?

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Cum se face vinul roşu de casă

  • Îngrijorări și lămuriri legate de sulfiții din vin

  • Mustuială de Cabernet sauvignon și Băbească neagră, fără ciorchini

    Când e corect și când e greșit să se zdrobească strugurii cu tot cu ciorchine

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Iată ce se întâmplă dacă beți un pahar de vin roșu în fiecare seară

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască