Salată de somon cu gogoşari copţi şi banane

Ingrediente

  • 1-2 bucăţi de somon afumat
  • gogoşari copţi 
  • 1-2 banane
  • 3-4 linguri cu ulei de măsline
  • sare, oregano

Cum se prepară

  1. Baza salatei sunt gogoşarii copţi. Dacă îi aveţi îngheţaţi, nu trebuie să-i spălaţi după dezgheţare, dacă i-aţi preparat cu grijă.
  2. Gogoşarii nu trebuie să-i tăiaţi. Rupţi arată foarte bine.
  3. Peste gogoşari se adaugă somonul afumat, tăiat cubuleţe (eliminaţi pieliţa).
  4. Adăugaţi bananele tăiate rondele de 0.5cm.
  5. Stropiţi cu un pic de ulei de măsline, adăugaţi sarea, un pic de oregano şi gata!
  6. Această salată are, pe lângă aspectul deosebit de atrăgător, şi o savoare pe măsură!