De ce legumele sunt cel mai important aliat împotriva cancerului

Ce favorizează cancerul

  1. Incidenţa tot mai crescută a cancerului în epoca noastră a condus la concluzia că, regimul nostru de viaţă şi, mai ales, dieta omului contemporan constuie factori favorizanţi pentru apariţia şi dezvoltarea formaţiunilor tumorale.
  2. Numeroase studii atestă faptul că există o legătură clară între nivelul de aciditate al sângelui şi cancer.
  3. Astfel, celulele canceroase găsesc un mediu prielnic de dezvoltare în sângele cu pH scăzut (acid), în timp ce în mediul normal, alcalin nu supravieţuiesc.

Cum creşte aciditatea din sânge

  1. Foarte simplu: datorită alimentelor pe care le consumăm.
  2. Mai exact, toate alimentele pe care le consumăm cresc nivelul de aciditate al sângelui, cu o excepţie: legumele.

Legumele şi sângele sănătos

  1. Legumele sunt singurele alimente capabile să corecteze nivelul de aciditate al sângelui, având un efect de alcalinizare a plasmei sangvine.
  2. Din acest motiv, legumele trebuie consumate ca o necesitate pentru sănătate.
  3. Se poate spune chiar că nu există sănătate fără legume!
  4. Probabil că nu există un bine mai mare pentru sănătate, decât curele cu legume de sezon, mai ales dacă au fost produse după regulile naturii şi nu industrial!