- Decoct
De ce plante avem nevoie
- teci de fasole (30 g)
- frunze de mesteacăn (20 g)
- frunze de strugurii ursului (10 g)
- frunze de trifoiște de baltă (10 g)
- herba de coada-calului (10 g)
- rădăcini de obligeană (10 g)
- semințe de in (10 g)
Mod de preparare
- 3 lingurițe de amestec se fierb 10 minute în 750 ml apă.
- Se infuzează 10 minute.
- Se strecoară.
Cum se consumă
Se beau zilnic 3 ceaiuri calde.
Plante medicinale utilizate în această rețetă:
Frunzele, mugurii și seva de mesteacăn sunt magice pentru sănătate!Coada-calului: planta vindecătoare din vremea dinozaurilorObligeana, uimitorul medicament de la marginea bălțilorTrifoiștea-de-baltă luptă împotriva febrei, a durerilor de cap și a crampelor digestive