Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Casă
  • Din bucătărie

Din bucătărie


  • Din bucătărie
    Pere coapte la cuptor, cu brânză și ciocolată

    Pere delicioase, cu brânză albastră, la cuptor

    Share
  • Din bucătărie

    Legume înăbușite, pe pat de salată de leurdă

    Share
  • Din bucătărie
    Piftie de pește

    Cum se face piftia de pește la mănăstire

    Share
  • Din bucătărie

    Cum se glazurează petalele de trandafiri de dulceață

    Share
  • Din bucătărie

    4 ingrediente care fac sosul de tomate și mai bun

    Share
  • Din bucătărie
    Caisele se spală bine, de preferință una câte una

    Cum se face deliciosul gem de caise

    Share
  • Din bucătărie

    Cum se face la mănăstire cașul din lapte de vaci și oi

    Share
  • Din bucătărie
    O friptură de-li-cioa-să!

    Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!

    Share
  • Din bucătărie

    Reţetă de bulion cu doar 30 minute de fierbere

    Share
  •  
  • 1 of 7
  • ››

Top Din bucătărie

  • Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!

  • Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Pere delicioase, cu brânză albastră, la cuptor

  • Cum se împachetează sarmalele cu foi de varză

Cele mai citite Azi

Rețete naturiste

Nu risipiți frunzele de gutui! Au puternice proprietăți medicinale!

Plante medicinale

Ce proprietăți terapeutice au florile și fructele de porumbar

Din bucătărie
O friptură de-li-cioa-să!

Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!

Soiuri de struguri

Băbească neagră

Dăunători
Viermele prunelor

Viermele prunelor: cel mai important tratament, pentru a preveni compromiterea producției

Viaţă sănătoasă

Leac de la bunica pentru panariţiu

Grădina din balcon

Cultivaţi cartofi la bloc, în 7 paşi simpli

Soiuri de măr

3 soiuri de măr pe care trebuia să le aveți deja în livadă

Plante cu flori
Amarilis cultivat în exterior, la o mănăstire din Muntele Athos

Cum pregătim o nouă înflorire la amarilis

Grădina de legume

Se poate folosi cenuşa ca îngrăşământ? Dar cea din peleți?

Boli
Atac de rapăn pe mere

Rapănul mărului: boala care urâțește merele și le răpește gustul

Întreținerea livezii
Ramură de rod, în repaus și în perioada înfloritului.

Cum distingeți mugurii de rod la măr (cu o explicație în plus)

Orhidee
Rădăcini de orhidee care nu mai încap în ghiveci

De unde știu că orhideea mea trebuie transplantată?

Piața de alimente
Legumele din comerț sunt mai sănătoase decât fructele

Fructele și legumele produse în România în care s-au găsit cele mai multe pesticide în 2015

Dăunători

Molia viței de vie: tratamente minime în momente cheie

  • Soiuri de struguri

    Muscat de Hamburg

  • Plante medicinale

    Bobornicul, pansamentul natural pentru răni, tăieturi și arsuri

  • Insecte folositoare

    Buburuza, spaima insectelor dăunătoare

  • Grădina de flori

    Esenţialul despre îngrijirea daliei

  • Plante medicinale

    Parachernița calmează durerile de dinți și tratează petele de pe piele

  • Grădina de legume

    Se poate folosi cenuşa ca îngrăşământ? Dar cea din peleți?

  • Plante de interior

    Cât de des se udă plantele de interior?

  • Grădina de legume

    De ce roșiile din supermarket nu vor fi niciodată la fel de gustoase ca cele din grădină

  • Viaţă sănătoasă

    Cât înseamnă o porție de fructe sau legume?

  • Pomi cu coroană de mici dimensiuni, în formă de palmetă etajată, cu vârstă de peste 40 ani.
    Întreținerea livezii

    Cât trăiesc pomii pitici?



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Se poate folosi cenuşa ca îngrăşământ? Dar cea din peleți?

  • Cum se manifestă carenţele minerale în grădina de flori

  • Cicatricele pătării pustulare rămase pe tomate mature

    Pătarea pustulară (bacteriană), boala care urâțește tomatele, ardeii și vinetele

  • Cum se altoiesc trandafirii

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Viermele prunelor

    Viermele prunelor: cel mai important tratament, pentru a preveni compromiterea producției

  • 3 soiuri de măr pe care trebuia să le aveți deja în livadă

  • Atac de rapăn pe mere

    Rapănul mărului: boala care urâțește merele și le răpește gustul

  • Tăieri drastice, în încercarea de a salva o livadă de păr afectată de focul bacterian

    Cea mai înspăimântătoare boală a gutuiului și părului

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Băbească neagră

  • Mustuială de Cabernet sauvignon și Băbească neagră, fără ciorchini

    Când e corect și când e greșit să se zdrobească strugurii cu tot cu ciorchine

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

  • Cum se fac butașii de Căpșunică

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • O friptură de-li-cioa-să!

    Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!

  • Cultivaţi cartofi la bloc, în 7 paşi simpli

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască