Domeniile Anastasia
Domeniile Anastasia
Domeniile Anastasia
Domeniile Anastasia
Domeniile Anastasia
Domeniile Anastasia
Domeniile Anastasia

Întreprinderea individuală „Marin N. Constantin – Producător de vinuri”

Sat Strejnicu, Nr. 383 C, Comuna Tîrgșoru Vechi, Județul Prahova

+4 0244 521 400
 1. Domeniile Anastasia  au luat ființă în anul 2008, ca urmare a achiziționării de întreprinderea individuală „Marin N. Constantin – Producător de vinuri” a  unei suprafețe de viță de vie în Podgoria Dealu Mare - Urlați.
 2. Din cele 7 hectare cumpărate de familia Constantin au fost păstrate în producţie şi reabilitate numai 1,2 ha cultivate cu soiul Merlot, iar celelalte au fost defrişate şi replantate cu soiurile Cabernet Souvignon, Merlot, Fetească Neagră pentru vinurile roşii şi cu soiul Chardonnay pentru vinuri albe.
 3. În paralel cu investiţia în plantaţia de viţă de vie s-a trecut la amenajarea unei crame moderne în spaţiile deţinute în satul Strejnicu din apropierea oraşului Ploieşti. Au fost achiziţionate echipamente pentru vinificaţia primară, cisterne din inox pentru fermentaţie, cisterne din inox pentru stocaj, echipamente pentru condiţionarea vinului şi îmbutelierea sa. 
 4. Capacitatea de prelucrare a cramei este de 100 tone de struguri, capacitatea de stocaj de 700 hl, iar capacitatea liniei de îmbuteliere semiautomată de 300 sticle pe oră. 

Soiuri cultivate

 • Chardonnay
  vezi soiul
 • Merlot
  vezi soiul
 • Un butuc de Cabernet Sauvignon de peste 20 de ani.
  Cabernet Sauvignon
  vezi soiul
 • Fetească neagră
  vezi soiul

Mărci de vin deținute

Domeniile Anastasia

 • Domeniile Anastasia

Plaiuri viticole deținute de Domeniile Anastasia

Situația financiară