Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: înghețuri târzii

Articole despre: înghețuri târzii


  • Ce se poate face în caz de brumă și înghețuri târzii

    Share
  • Întreținerea livezii
    Piersicul este mai sensibil la brumă datorită numărului mare de bacterii glasogene care se găsesc în mod natural pe pomi

    Cum previne zeama bordeleză efectele brumei și ale înghețurilor târzii

    Share
  • Întreținerea livezii

    Temperaturile pericol pentru mugurii și florile pomilor, primăvara

    Share
  • Întreținerea livezii

    Cum protejăm livada de brumă

    Share

Top Paradis verde

  1. Leac de la bunica pentru panariţiu

  2. Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  3. Cum se udă corect crăciunița

  4. Brusturele dulce - efecte neuro-sedative și reglatoare ale activităţii nervoase

  5. Tratamente naturiste cu uz extern pentru ascită

  6. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  7. Crăciunița, Cactus de Crăciun, Nu-mă-deranja

  • Arbuşti fructiferi

    Cum şi de ce se palisează murul

  • Mănunchiul de ramuri al trandafirului urcător se poate fixa de sol cu ajutorul unor țăruși încrucișați.
    Grădina de flori

    Cum păzim trandafirii urcători de efectele gerului

  • Plante medicinale

    De ce nu se spune clar cât de eficiente sunt plantele medicinale în tratarea bolilor

  • Primele semne de fuzarioză
    Boli

    Boala care cauzează misterioasa ofilire a tomatelor. Afectează 50% din culturile de tomate

  • Trandafiri pomişori în Grădinile Mirabelle din Salzburg
    Grădina de flori

    Concis, despre trandafirul pomişor

  • Plante medicinale

    Drobița ajută în cazul toxiinfecțiilor alimentare și a indigestiilor

  • Boli

    Penicilium spp. Mucegaiul verde albăstrui

  • Trompeta îngerilor în Portugalia
    Plante cu flori

    Trompeta îngerilor (Datura arborescentă)

  • Cactuşi şi plante grase

    Echinopsis

  • Fructe

    Cum contribuie merele la sănătate



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Floarea Paştelui

    Esenţialul despre Floarea Paştelui

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Un splendid trandafir albastru obţinut în ...Photoshop!

    Există trandafiri albaştri?

  • Ajunși în acest stadiu, cartofii se aruncă

    Când devin periculoși pentru sănătate cartofii verzi?

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Un cireș care a primit tăieri corecte arată bine, este sănătos și rodește abundent

    Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  • Cele 4 udări anuale corecte ale caisului

  • O frumoasă livadă de nuc

    Cum se fac tăierile de întreținere și tăierile de întinerire la nuc

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Chasselas doré

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

  • Cum se fac butașii de Căpșunică

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • O friptură de-li-cioa-să!

    Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!

  • Piftie de pește

    Cum se face piftia de pește la mănăstire