Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: vie țărănească

Articole despre: vie țărănească


  • Îngrijirea viei

    Cum se fac butașii de Căpșunică

    Share

Top Paradis verde

  1. Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!

  2. Nu risipiți frunzele de gutui! Au puternice proprietăți medicinale!

  3. Ce proprietăți terapeutice au florile și fructele de porumbar

  4. 3 soiuri de măr pe care trebuia să le aveți deja în livadă

  5. Pere delicioase, cu brânză albastră, la cuptor

  6. Se poate folosi cenuşa ca îngrăşământ? Dar cea din peleți?

  7. Cum distingeți mugurii de rod la măr (cu o explicație în plus)

  • Întreținerea livezii

    Cum recunoaștem infecția primară cu făinare la măr

  • Grădina de flori

    Cum se altoiesc trandafirii

  • Soiuri de struguri

    Pinot noir

  • Întreținerea livezii

    La ce distanţă se plantează pomii fructiferi

  • Ramură de rod, în repaus și în perioada înfloritului.
    Întreținerea livezii

    Cum distingeți mugurii de rod la măr (cu o explicație în plus)

  • Din bucătărie

    Cum se obţin culorile naturale pentru ouăle de Paşti

  • Dăunători

    Omida păroasă a stejarului - foarte periculoasă pentru livezile de lângă păduri

  • Întreținerea livezii

    Cum se îngraşă pământul din livadă

  • Pin de Chile
    Arbori ornamentali

    Pin de Chile

  • Legumele din comerț sunt mai sănătoase decât fructele
    Piața de alimente

    Fructele și legumele produse în România în care s-au găsit cele mai multe pesticide în 2015



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Se poate folosi cenuşa ca îngrăşământ? Dar cea din peleți?

  • Sulfat de cupru

    Cum se prepară zeama bordeleză

  • Flori de piatră

    Planta care înflorește fabulos acolo unde nici buruienile nu cresc

  • 9 lucruri importante despre gunoiul de pasăre

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Atac de rapăn pe mere

    Rapănul mărului: boala care urâțește merele și le răpește gustul

  • Ramură de rod, în repaus și în perioada înfloritului.

    Cum distingeți mugurii de rod la măr (cu o explicație în plus)

  • 3 soiuri de măr pe care trebuia să le aveți deja în livadă

  • Cum se îngraşă pământul din livadă

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Mustuială de Cabernet sauvignon și Băbească neagră, fără ciorchini

    Când e corect și când e greșit să se zdrobească strugurii cu tot cu ciorchine

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

  • Cum se fac butașii de Căpșunică

  • Cum se alege vinul pentru nuntă

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • O friptură de-li-cioa-să!

    Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Cultivaţi cartofi la bloc, în 7 paşi simpli

  • Pere coapte la cuptor, cu brânză și ciocolată

    Pere delicioase, cu brânză albastră, la cuptor