Plantația de goji de la Podeele Mici
Plantația de goji de la Podeele Mici
Plante tinere, în pepinieră
Plante tinere, în pepinieră
Plante de goji, aproape pregătite de comercializare
Plante de goji, aproape pregătite de comercializare
Fructe de goji
Fructe de goji
Flori de goji
Flori de goji

Plantație și pepinieră de goji, situată în Comuna Augustin (județul Brașov), la Podeele Mici, o locație încă neatinsă de prezența umană. 

Plantația

  1. Plantația de goji de la Podeele Mici, înființată cu material săditor realizat în pepiniera proprie, se întinde pe 2 ha și este prima plantație de Goji certificată BIO, din România. 
  2. Plantația este poziționată într-un cadru mirific, pe un teren pe care nu s-a cultivat înainte nimic, într-o poieniță liniștită, înconjurată de pădure. Asta oferă certitudinea obținerii celor mai pure fructe de goji.

Pepiniera 

  1. Plantele de goji obținute în pepiniera proprie sunt perfect adaptate condițiilor climatice din țara noastră, dovadă stând chiar plantația de la Podeele Mici.
  2. Plantele livrate de PlantațieGoji.ro sunt din soiul Ninxia NQ1, înmulțit din semințe certificate, achiziționate din China.
  3. Garanția calității este asigurată de certificatul de calitate care însoțește materialul săditor.

Produse & consultanță

  1. PlantațieGoji.ro oferă atât fructe, cât și material săditor de calitate, pentru cei care doresc să înființeze culturi de goji ori să planteze acest arbust minune în gospodăria proprie. 
  2. Comenzile ferme pentru material săditor, plasate primăvara, pot beneficia la livrare, toamna, de reduceri de până la 40%.
  3. PlantațieGoji.ro oferă și consultanță, sfaturi și recomandări persoanelor interesate să pună bazele unei culturi de goji.

Plantație Goji

Comuna Augustin, jud. Brașov
0722 50 48 23

Locaţie