Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: ciroză

Articole despre: ciroză


  • Plante medicinale

    Cătina albă, un scut de vitamine împotriva bolilor

    Share
  • Plante medicinale
    Așa arată anghinarea la recoltarea frunzelor.

    Anghinarea - planta care face minuni în afecțiunile hepatice

    Share
  • Rețete naturiste

    Tratamente naturiste cu uz extern pentru ciroza hepatică

    Share
  • Rețete naturiste

    Infuzie din 5 plante pentru ciroza hepatică

    Share
  • Rețete naturiste

    Infuzie din amestec de plante pentru ciroza hepatică

    Share
  • Plante medicinale

    Mușețelul, leacul pentru orice boală

    Share
  • Plante medicinale

    Când și cum se recoltează pelinul pentru utilizări medicinale

    Share

Top Paradis verde

  1. Cum deosebim bradul de molid

  2. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  3. Leac de la bunica pentru panariţiu

  4. Crăciunița, Cactus de Crăciun, Nu-mă-deranja

  5. Cum se udă corect crăciunița

  6. Nu risipiți frunzele de gutui! Au puternice proprietăți medicinale!

  7. Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  • Viaţă sănătoasă

    Uimitoarele beneficii ale seminţelor de dovleac

  • Plante medicinale

    Arnica, plantă medicinală și înlocuitor de tutun

  • Plante medicinale

    Utilizările medicinale ale ipcărigei (floarea-miresei)

  • Rădăcini de fenicul
    Plante medicinale

    Feniculul, antiastmatic și prieten al stomacului

  • Galerii săpate de molia frunzelor în frunzele de tomate
    Dăunători

    Tuta absoluta, fluturele problemă la tomatele cultivate în câmp

  • Grădina de flori

    Cea mai cumplită boală a trandafirilor

  • Grădina de legume

    Ghid concis de cultivare a ridichilor

  • Fructe

    De ce crapă gutuile?

  • Viaţă sănătoasă

    De ce să consumăm zilnic fructe şi legume?

  • Plante medicinale

    Plămânărica, cel mai eficient remediu pentru afecțiunile respiratorii



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Tăierea trandafirilor primăvara, în situaţia în care ramurile nu sunt degerate.

    A venit primăvara! Cum tăiem trandafirii?

  • Ajunși în acest stadiu, cartofii se aruncă

    Când devin periculoși pentru sănătate cartofii verzi?

  • Se poate folosi cenuşa ca îngrăşământ? Dar cea din peleți?

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  • Pinteni

    Cum recunoaştem mugurii de rod la măr

  • Schemă de tăieri la pomii care rodesc pe varful ramurilor

    Cum se fac tăierile la pomii maturi

  • Cât de periculos este și cum se poate preveni atacul iepurilor în livadă

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Cum se face vinul roşu de casă

  • Cum se fac butașii de Căpșunică

  • Struguri negri gata de cules

    Cum se stabilește momentul perfect pentru recoltarea strugurilor de vin

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Cum se împachetează sarmalele cu foi de varză

  • Cum se face brânza la stână