Bruschete cu oregano și ardei iute
  1. Dacă aveți de ales, folosiți o pâine de calitate, de preferat integrală.
  2. Tăiați felii de 1-2 cm pe care le puteți coace în prăjitorul de pâine sau în cuptor (durează un pic mai mult).
  3. Într-un vas înalt, tăiați cubulețe roșii proaspete, de preferat autohtone, cumpărate din piață. Dacă nu, sunt excelente și roșiile cherry, tăiate în patru.
  4. Tocați un cățel de usturoi și adăugați-l peste roții.
  5. La fel cu ardeiul iute. Atenție! Dacă ardeiul este iute, puneți mai puțin, în bucățele tăiate mărunt. Dacă este mai puțin iute, merge mai mult, tăiat rondele. Eventual, puteți îndepărta sămânța.
  6. Presărați oregano.
  7. La final, adăugați ulei de măsline, amestecând cu delicatețe.

Atenționări și ponturi

  • Bruschetele sunt o gustare excelentă, însă persoanele care au probleme digestive să consume cu moderație, cu cât amestecul de roșii este mai iute.
  • Bruschetele cu cașcaval ori brânză de oi sunt o combinație grozavă.
conținut sponsorizat