Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: producător plante goji

Articole despre: producător plante goji


  • Arbuşti fructiferi
    Plantație de goji pe rod

    Esențialul despre înființarea unei plantații de goji

    Share
  • Plantația de goji de la Podeele Mici

    PlantațieGoji.ro

    Share

Top Paradis verde

  1. Cultivaţi cartofi la bloc, în 7 paşi simpli

  2. Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!

  3. Nu risipiți frunzele de gutui! Au puternice proprietăți medicinale!

  4. Pere delicioase, cu brânză albastră, la cuptor

  5. Bolile pentru care se pot prepara leacuri din limba-boului

  6. Ce proprietăți terapeutice au florile și fructele de porumbar

  7. De ce este supranumită lumânărica „ceaiul iernii”

  • Colier de plastic aplicat pe o şarpantă.
    Întreținerea livezii

    Cum forţăm pomii tineri să intre pe rod

  • Plante de interior

    De ce au ieşit din ghiveci rădăcinile orhideei?

  • Orhidee înflorite și în curs de înflorire
    Orhidee

    Ce să faci cu tija orhideei, după ofilirea florilor: ghid complet pentru o reînflorire sănătoasă

  • <p>	Strugurii rămași după cules au un gust excepțional, după prima brumă.</p>
    Grădina de flori

    Ce mai puteţi face toamna prin grădină

  • Rapănul mărului
    Întreținerea livezii

    Cele mai frecvente 3 boli ale mărului

  • Grădina de flori

    Esenţialul despre portulaca (floarea de piatră)

  • O orhidee mulțumită de lumina pe care o primește
    Orhidee

    Cum apreciem dacă orhideea e mulțumită de lumina pe care o primește

  • Grădina de flori

    Mi-am cumpărat trandafiri nobili. Unde și cum îi plantez?

  • Arta și știința vinului

    Cum se alege vinul pentru nuntă

  • Grădina de flori

    Nu uitați să plantați bulbii florilor de primăvară!



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Se poate folosi cenuşa ca îngrăşământ? Dar cea din peleți?

  • Roşii sănătoase, fără pesticide

  • Tripsul californian mărit. În realitate are mai puțin de 2mm

    Tripsul californian: insecta aproape invizibilă, dar cu potențial de dăunare uriaș

  • <p>	Transplantare profesională a unui molid de mari dimensiuni.</p>

    Când şi cum se transplantează coniferele

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Atac de rapăn pe mere

    Rapănul mărului: boala care urâțește merele și le răpește gustul

  • Viermele prunelor

    Viermele prunelor: cel mai important tratament, pentru a preveni compromiterea producției

  • Ramură de rod, în repaus și în perioada înfloritului.

    Cum distingeți mugurii de rod la măr (cu o explicație în plus)

  • 3 soiuri de măr pe care trebuia să le aveți deja în livadă

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Îngrijorări și lămuriri legate de sulfiții din vin

  • 4 mituri despre sulfiții din vin

  • Mustuială de Cabernet sauvignon și Băbească neagră, fără ciorchini

    Când e corect și când e greșit să se zdrobească strugurii cu tot cu ciorchine

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Cultivaţi cartofi la bloc, în 7 paşi simpli

  • O friptură de-li-cioa-să!

    Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Pere coapte la cuptor, cu brânză și ciocolată

    Pere delicioase, cu brânză albastră, la cuptor