Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Viaţă sănătoasă
  • Rețete naturiste
  • Vin tonic de pătrunjel pentru bolile de inimă

Vin tonic de pătrunjel pentru bolile de inimă


  • Vin medicinal
  • 0 share-uri
  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on WhatsApp
Carte de post terapeutic
O carte despre vindecarea de o boală groaznică, printr-o tehnică terapeutică străveche: postul doar cu apă.

Mod de preparare

  1. Vin tonic din 4 rădăcini și tulpini de pătrunjel (Petroselinum hortense) într-un litru de vin alb și 1 - 2 linguri de oțet.
  2. Se fierbe 3 - 5 minute.
  3. Se strecoară și se adaugă miere de albine.

Mod de consum

Se consumă câte 3 linguri pe zi (cu 30 de minute înainte de mesele principale), într-o cură de 3 - 4 săptămâni.


Alte tratamente naturiste pentru:

  • cardiopatie ischemică
  • angină pectorală
  • insuficiență cardiacă
Tinctură din păducel, roiniță, mentă, soc și coada racului, pentru bolile de inimă
Ulei de cătină albă și semințe de viță de vie, pentru bolile de inimă
Infuzie de păducel pentru bolile de inimă
Tinctură de păducel pentru bolile de inimă
Infuzie cu frunze de păducel și roiniță pentru bolile de inimă

Alte articole despre:

  • pătrunjel
  • vin tonic
  • vin tonic de pătrunjel
  • vin alb
  • cură
  • tratament naturist cardiopatie ischemică
  • tratament naturist angină pectorală
  • tratament naturist insuficiență cardiacă

Top Rețete naturiste

  • Nu risipiți frunzele de gutui! Au puternice proprietăți medicinale!

  • Oțet de măceșe: bun la răceală și la salate

  • Macerat la rece din plante pentru hepatite

  • Cataplasme din plante pentru arterită

Digitalis purpurea

În ce boli de inimă poate fi utilizat degețelul

Troscotul, buruiana Cenușăreasă: umilă, dar plină de calități terapeutice

Cătina albă, un scut de vitamine împotriva bolilor

Riesling italian

Mustuială de Cabernet sauvignon și Băbească neagră, fără ciorchini

Când e corect și când e greșit să se zdrobească strugurii cu tot cu ciorchine



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Chrysopa carnea, adult

    Chrysopa carnea: de ce trebuie să ne bucure prezența ei

  • Brad coreean - Abies koreana

    5 varietăți de brad ornamental care se dezvoltă bine în climatul din țara noastră

  • Cuib de viespi

    Când sunt viespile benefice și când periculoase. Când să avem milă de ele și când nu

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  • Cum protejăm livada de brumă

  • Semnătura inconfundabilă a minierului circular al mărului

    Minierul circular al mărului: poate fi limitat cu o arătură bună

  • Care-i rostul văruirii pomilor

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Îngrijorări și lămuriri legate de sulfiții din vin

  • Cum se fac butașii de Căpșunică

  • Fetească neagră

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Piftie de pește

    Cum se face piftia de pește la mănăstire

  • Baiț yummy pentru friptura de miel!

    Cel mai bun baiţ pentru friptura de miel

  • Cum se face brânza la stână