Busuiocul din sfeștoc, plantă de leac și condiment delicios
Menta, condiment și detoxifiant al organismului
De ce este numit cimbrișorul „antibioticul săracilor”
Rostopasca și binefacerile ei fără număr
Sunătoarea (pojarnița), o plantă cât o farmacie
Măceșul, arbustul stării de bine
Arnica, plantă medicinală și înlocuitor de tutun
Macul, calmantul natural din grădină
Chimionul - expectorant, laxativ și balsam pentru durerile abdominale
Coacăzul negru, planta cu fructe mai bogate în vitamina C decât portocalele
Crețișoara, planta care tratează problemele de fertilitate la femei
Lemnul dulce, folosit de secole în tratarea ulcerului și a tusei
Rădăcinile de hrean, folosite ca medicament de mii de ani

Ce plante folosim în decoct

  • arnică
  • busuioc
  • chimion
  • coacăz - negru
  • crețișoară
  • ciuboțica - cucului
  • lavandă
  • mentă
  • cimbrișor
  • mac de grădină
  • rozmarin
  • rostopască
  • sunătoare
  • rădăcini de lemn - dulce și hrean
  • fructe de măceș și ardei

Mod de consum

  1. Câte două căni pe zi.
  2. Toate amestecurile de plante vor fi îndulcite cu miere de albine.