Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: aluat

Articole despre: aluat


  • Din bucătărie

    Știți să faceţi chec?

    Share

Top Paradis verde

  1. Cum deosebim bradul de molid

  2. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  3. Crăciunița, Cactus de Crăciun, Nu-mă-deranja

  4. Leac de la bunica pentru panariţiu

  5. Cum se udă corect crăciunița

  6. Nu risipiți frunzele de gutui! Au puternice proprietăți medicinale!

  7. Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  • Viaţă sănătoasă

    Pericolul legumelor fertilizate excesiv cu azot. Cum pot fi recunoscute?

  • Un butuc de Cabernet Sauvignon de peste 20 de ani.
    Soiuri de struguri

    Cabernet Sauvignon

  • O frumoasă livadă de nuc
    Întreținerea livezii

    Cum se fac tăierile de întreținere și tăierile de întinerire la nuc

  • Viermele prunelor
    Dăunători

    Viermele prunelor: cel mai important tratament, pentru a preveni compromiterea producției

  • Dăunători

    Păduchii care „fură” parfumul trandafirilor

  • Din bucătărie

    Cum se pun la murat castraveţii pentru vară

  • Omida porumbarului sau Omida cu smocuri galbene
    Dăunători

    Omida cu smocuri galbene, dăunător ocazional la măr și prun

  • Plante medicinale

    Bătrânișul, recomandat pentru junghiuri, reumatism și dureri articulare

  • Plante medicinale

    Brâncuța vindecă răgușeala și reface vocea

  • Întreținerea livezii

    Care-i rostul văruirii pomilor



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Ajunși în acest stadiu, cartofii se aruncă

    Când devin periculoși pentru sănătate cartofii verzi?

  • Tăierea trandafirilor primăvara, în situaţia în care ramurile nu sunt degerate.

    A venit primăvara! Cum tăiem trandafirii?

  • Cum dăunează furnicile grădinii şi cum rezolvăm problema

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  • Pinteni

    Cum recunoaştem mugurii de rod la măr

  • Schemă de tăieri la pomii care rodesc pe varful ramurilor

    Cum se fac tăierile la pomii maturi

  • Cât de periculos este și cum se poate preveni atacul iepurilor în livadă

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Cum se face vinul roşu de casă

  • Cum se fac butașii de Căpșunică

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Cum se împachetează sarmalele cu foi de varză

  • Cum se face brânza la stână