Salată de harbuz cu brânză feta
Salată de harbuz cu brânză feta

Avem nevoie de

  • un harbuz (pepene roşu);
  • castraveţi;
  • brânză feta;
  • mentă;
  • piper;
  • ulei de măsline;
  • câţiva stropi de zeamă de lămâie.

Procedăm aşa:

  1. Tăiem cuburi castraveţii şi miezul de pepene, după care amestecăm uşor.
  2. Tăiem brânza feta cubuleţe şi o presărăm deasupra.
  3. Menta se taie ori, pur şi simplu, se rupe în bucăţi.
  4. Se presară un pic de piper negru.
  5. La final se adaugă câteva linguri de ulei de măsline şi zeama de lămâie.
  6. Se serveşte ca atare, fără a mai amesteca, pentru a nu strica aspectul.
  7. Salata de harbuz cu brânză feta poate fi un prânz excelent de vară, putând fi asortată, fără probleme, cu o pâine de calitate.
conținut sponsorizat