Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: sere

Articole despre: sere


  • Grădina de legume

    Diferența esențială dintre o seră și un solar

    Share

Top Paradis verde

  1. Leac de la bunica pentru panariţiu

  2. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  3. Cum se udă corect crăciunița

  4. Crăciunița, Cactus de Crăciun, Nu-mă-deranja

  5. Cum deosebim bradul de molid

  6. Nu risipiți frunzele de gutui! Au puternice proprietăți medicinale!

  7. Crama Mănăstirii Jercălăi

  • Piftie de pește
    Din bucătărie

    Cum se face piftia de pește la mănăstire

  • Grădina de flori

    Cum se recoltează petalele de trandafir

  • Plante medicinale

    Vinarița, somnifer și alternativă pentru fumători

  • Boli

    O boală fără leac a mărului

  • Arta și știința vinului

    Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

  • Grădină tânără de trandafiri
    Grădina de flori

    Ghid simplu și cuprinzător de îngrijire a trandafirilor (martie-noiembrie)

  • Cactuşi şi plante grase

    Mamilaria

  • Frunză infestată de păduchele căpșunului
    Dăunători

    Păduchele de frunză al căpșunului - combatere bio și chimică

  • Din bucătărie

    Salată de harbuz cu brânză feta

  • Un cireș care a primit tăieri corecte arată bine, este sănătos și rodește abundent
    Întreținerea livezii

    Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Ajunși în acest stadiu, cartofii se aruncă

    Când devin periculoși pentru sănătate cartofii verzi?

  • Se poate folosi cenuşa ca îngrăşământ? Dar cea din peleți?

  • Cum se verifică compatibilitatea produselor fitosanitare în amestecuri

    Cum se verifică compatibilitatea produselor fitosanitare în amestecuri

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  • Schemă de tăieri la pomii care rodesc pe varful ramurilor

    Cum se fac tăierile la pomii maturi

  • Cuib de larve ale inelarului pomilor

    Inelarul pomilor: recunoaștere și combatere (bio și chimică)

  • Cât de periculos este și cum se poate preveni atacul iepurilor în livadă

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Cum se face vinul roşu de casă

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

  • Îngrijorări și lămuriri legate de sulfiții din vin

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Cum se face brânza la stână

  • Cum se pregătesc frunzele de viţă pentru sarmale