Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: tufiş

Articole despre: tufiş


  • Plante cu frunze decorative
    Plante cu frunze decorative

    Acalifa (Risinela)

    Share

Top Paradis verde

  1. Cele 4 udări anuale corecte ale caisului

  2. Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  3. Cum se udă corect crăciunița

  4. Ce se întâmplă dacă ajunge erbicid pe pomi?

  5. Iarba-grasă, comestibilă și de leac în inflamațiile digestive, respiratorii și oculare

  6. Ciuboțica-cucului, planta de leac a primăverii. Atenție, e toxică!

  7. Linarița, un foarte bun depurativ

  • Inflorescențe de anason
    Plante medicinale

    Beneficiile pentru sănătate ale anasonului

  • Legumele cultivate în solar se simt cel mai bine în jurul temperaturii de 25ºC
    Grădina de legume

    Reguli pentru aerisirea corectă a solarului

  • Plante medicinale

    Ciuboțica-cucului, planta de leac a primăverii. Atenție, e toxică!

  • Piftie de pește
    Din bucătărie

    Cum se face piftia de pește la mănăstire

  • Din bucătărie

    Excepţionalul oţet de vişine

  • Plante medicinale

    Năvalnicul, un excelent diuretic (și mai mult de atât)

  • Plante cu flori

    Simţitoarea, Mimoză

  • Dăunători

    Cum apărăm grădina de coropişniţe?

  • Întreținerea livezii

    Ce trebuie neapărat să știți la cumpărarea pomilor

  • Boli

    De ce se băşică frunzele de piersic



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Ajunși în acest stadiu, cartofii se aruncă

    Când devin periculoși pentru sănătate cartofii verzi?

  • Super insecticid bio din ardei iuţi

  • Cum şi de ce se palisează murul

  • Frunză îmbolnăvită de pătarea albă

    Pătarea albă a frunzelor de căpșun (măsuri bio și tratamente chimice)

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Cele 4 udări anuale corecte ale caisului

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  • Cât de periculos este și cum se poate preveni atacul iepurilor în livadă

  • Efectul erbicidului neselectiv (total) asupra pomilor

    Ce se întâmplă dacă ajunge erbicid pe pomi?

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Păduchele lânos al viței de vie: când devine periculos?

  • Cotarul cenușiu

    Cotarul cenușiu al viței de vie: momentul optim al singurului tratament

  • Un butuc de Cabernet Sauvignon de peste 20 de ani.

    Cabernet Sauvignon

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Maioneză de ouă adevărate

    Cum se face maioneza adevărată

  • Cum să ne obişnuim să mâncăm mai multe fructe şi legume

  • De ce legumele sunt cel mai important aliat împotriva cancerului