Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: vin aromat

Articole despre: vin aromat


  • Soiuri de struguri

    Traminer

    Share
  • Soiuri de struguri
    Tămâioasă românească, strugure supramaturat

    Tămâioasă românească

    Share

Top Paradis verde

  1. Cele 4 udări anuale corecte ale caisului

  2. Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  3. Cum se udă corect crăciunița

  4. Ce se întâmplă dacă ajunge erbicid pe pomi?

  5. Iarba-grasă, comestibilă și de leac în inflamațiile digestive, respiratorii și oculare

  6. Ciuboțica-cucului, planta de leac a primăverii. Atenție, e toxică!

  7. Linarița, un foarte bun depurativ

  • Plante de interior

    Bulbi forțați să înflorească iarna

  • Plante medicinale

    Coada racului, pansamentul din natură pentru răni și fracturi

  • Din bucătărie

    Mujdei cu roșii și busuioc

  • Sfaturi utile

    Secrete pentru economisirea energiei la cuptorul electric

  • Plante medicinale

    Parachernița calmează durerile de dinți și tratează petele de pe piele

  • Soiuri de struguri

    Fetească neagră

  • Din acest mugure va apărea o frumuseţe de floare.
    Plante de interior

    Cum deosebim mugurele florifer de rădăcini, la orhidee?

  • Piersicul este mai sensibil la brumă datorită numărului mare de bacterii glasogene care se găsesc în mod natural pe pomi
    Întreținerea livezii

    Cum previne zeama bordeleză efectele brumei și ale înghețurilor târzii

  • Fructe

    Cum recunoaştem pepenele verde copt

  • Viaţă sănătoasă

    Cum se face brânza la stână



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Ajunși în acest stadiu, cartofii se aruncă

    Când devin periculoși pentru sănătate cartofii verzi?

  • Super insecticid bio din ardei iuţi

  • Cum şi de ce se palisează murul

  • Frunză îmbolnăvită de pătarea albă

    Pătarea albă a frunzelor de căpșun (măsuri bio și tratamente chimice)

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Cele 4 udări anuale corecte ale caisului

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  • Cât de periculos este și cum se poate preveni atacul iepurilor în livadă

  • Efectul erbicidului neselectiv (total) asupra pomilor

    Ce se întâmplă dacă ajunge erbicid pe pomi?

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Păduchele lânos al viței de vie: când devine periculos?

  • Cotarul cenușiu

    Cotarul cenușiu al viței de vie: momentul optim al singurului tratament

  • Un butuc de Cabernet Sauvignon de peste 20 de ani.

    Cabernet Sauvignon

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Maioneză de ouă adevărate

    Cum se face maioneza adevărată

  • Cum să ne obişnuim să mâncăm mai multe fructe şi legume

  • De ce legumele sunt cel mai important aliat împotriva cancerului