Mergi la conţinutul principal
Grădină
Livadă
Viță-de-vie
Casă
Producători de vin
Promovează afacerea ta
Contact
Meniu principal
Grădină
Livadă
Viță-de-vie
Casă
Producători de vin
Promovează afacerea ta
Contact
Formular de căutare
Căutare
Căutare
Urmăriți-ne pe:
Eşti aici
paradisverde.ro
orgelet (urcior)
orgelet (urcior)
Plante medicinale
Socul: leacuri, socată, lichior, vin, dulceață
Share
Plante medicinale
Calitățile extraordinare ale agrișelor
Share
Cele mai citite Azi
Grădina de flori
Cum înmulţim bujorul, evitând pauza de înflorire?
Viaţă sănătoasă
Cum se face siropul de brad (sau pin) şi la ce ajută
Grădina de legume
La ce distanţe se plantează răsadurile de legume
Boli
Făinarea trandafirului, lămuriri și tratamente vindecătoare
Plante medicinale
Pentru ce afecțiuni vă puteți baza pe brusture
Întreținerea livezii
Frunze roșii, bășicate în mărul meu. Cât de grav e?
Boli
De ce se băşică frunzele de piersic
Dăunători
Cum dăunează furnicile grădinii şi cum rezolvăm problema
Dăunători
Viespea neagră a prunului: momentul exact pentru singurul tratament care poate preveni atacul
Din bucătărie
Cum se pregătesc frunzele de viţă pentru sarmale
Tratamente eco
DOVEDIT ȘTIINȚIFIC: laptele e un remediu formidabil împotriva manei!
Plante cu flori
Cerceluș (Fucsia)
Plante cu frunze decorative
Urzicuţă (Coleus)
Cactuşi şi plante grase
Crăciunița, Cactus de Crăciun, Nu-mă-deranja
Tratamente chimice
Reguli obligatorii la aplicarea de tratamente chimice la plante
Grădina de legume
De ce putrezește salata verde și ce e de făcut
Boli
Putregaiul rădăcinilor și fructelor: boala tomatelor nepalisate
Grădina de flori
Când se dezmuşuroiesc trandafirii primăvara?
Viaţă sănătoasă
La ce e bun uleiul de trandafiri
Plante medicinale
De ce merită cultivat șofrănelul
Dăunători
Familia afidelor - păduchii aproape nelipsiți de pe orice plantă
Siguranță alimentară
20 de tone de roșii importate din Iordania, oprite de la comercializare
Plante cu flori
Laur roz (Leandru)
Îngrijirea viei
Ce este putregaiul nobil al strugurilor
Sfaturi utile
Îngrăşământ bio din zaţ de cafea şi coji de ouă