Ce favorizează cancerul
-
Incidenţa tot mai crescută a cancerului în epoca noastră a condus la concluzia că, regimul nostru de viaţă şi, mai ales, dieta omului contemporan constuie factori favorizanţi pentru apariţia şi dezvoltarea formaţiunilor tumorale.
-
Numeroase studii atestă faptul că există o legătură clară între nivelul de aciditate al sângelui şi cancer.
-
Astfel, celulele canceroase găsesc un mediu prielnic de dezvoltare în sângele cu pH scăzut (acid), în timp ce în mediul normal, alcalin nu supravieţuiesc.
Cum creşte aciditatea din sânge
-
Foarte simplu: datorită alimentelor pe care le consumăm.
-
Mai exact, toate alimentele pe care le consumăm cresc nivelul de aciditate al sângelui, cu o excepţie: legumele.
Legumele şi sângele sănătos
-
Legumele sunt singurele alimente capabile să corecteze nivelul de aciditate al sângelui, având un efect de alcalinizare a plasmei sangvine.
-
Din acest motiv, legumele trebuie consumate ca o necesitate pentru sănătate.
-
Se poate spune chiar că nu există sănătate fără legume!
-
Probabil că nu există un bine mai mare pentru sănătate, decât curele cu legume de sezon, mai ales dacă au fost produse după regulile naturii şi nu industrial!