Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: Contesa de Paris

Articole despre: Contesa de Paris


  • Din bucătărie
    Pere coapte la cuptor, cu brânză și ciocolată

    Pere delicioase, cu brânză albastră, la cuptor

    Share

Top Paradis verde

  1. Cum deosebim bradul de molid

  2. Leac de la bunica pentru panariţiu

  3. Crăciunița, Cactus de Crăciun, Nu-mă-deranja

  4. Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  5. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  6. 3 soiuri de măr pe care trebuia să le aveți deja în livadă

  7. 5 varietăți de brad ornamental care se dezvoltă bine în climatul din țara noastră

  • Rețete naturiste

    Reţetă de albire a dinţilor cu bicarbonat şi căpşuni

  • Arsură limitată prin depunerea masivă de fucoxantină în jurul necrozei
    Fructe

    Un simptom ciudat apărut în august, pe mere. Explicația?

  • Din bucătărie

    Brioșe de post

  • Cactuşi şi plante grase

    Echinopsis

  • Din bucătărie

    Cum se pregătesc frunzele de viţă pentru sarmale

  • Plante medicinale

    Răchitanul tratează hemoragiile nazale și cele gastro-intestinale

  • Viaţă sănătoasă

    Cum se face tinctura de pătlagină şi la ce foloseşte

  • Paste de casă
    Din bucătărie

    Paste de casă, cum nu veţi găsi în supermarket

  • Plante medicinale

    Sânișoara anihilează cauzele gurii rău-mirositoare

  • Plante de interior

    Deranjează fumul de ţigară plantele de interior?



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Brad coreean - Abies koreana

    5 varietăți de brad ornamental care se dezvoltă bine în climatul din țara noastră

  • <p>	Transplantare profesională a unui molid de mari dimensiuni.</p>

    Când şi cum se transplantează coniferele

  • Ajunși în acest stadiu, cartofii se aruncă

    Când devin periculoși pentru sănătate cartofii verzi?

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • 3 soiuri de măr pe care trebuia să le aveți deja în livadă

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  • În cât timp rodeşte şi câţi ani trăieşte un cireş

  • Un pom bătrân poate fi întinerit prin tăieri de refacere

    Cum se fac tăierile de întinerire la un pom bătrân

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

  • Paharul pentru vinul roșu este larg

    3 lămuriri esențiale pentru savurarea unui vin bun

  • Cum se alege vinul pentru nuntă

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Maioneză de ouă adevărate

    Cum se face maioneza adevărată

  • Sfaturi bune la tăierea porcului