Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: cultură roşii bio

Articole despre: cultură roşii bio


  • Boli
    Tomate verzi mănate

    Mana tomatelor: lămuriri, soluții bio și toate tratamentele chimice

    Share
  • Grădina de legume

    Cum recunoașteți tomatele coapte forțat

    Share
  • Grădina de legume
    Tomatele defoliate au un aspect foarte îngrijit.

    Ce este defolierea la tomate, cum și de ce se face

    Share
  • Grădina de legume

    De ce roșiile din supermarket nu vor fi niciodată la fel de gustoase ca cele din grădină

    Share
  • Grădina de legume

    Un secret isteţ pentru sporirea producţiei în sere şi solarii

    Share
  • Grădina de legume

    Roşii sănătoase, fără pesticide

    Share

Top Paradis verde

  1. Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  2. Leac de la bunica pentru panariţiu

  3. Crăciunița, Cactus de Crăciun, Nu-mă-deranja

  4. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  5. Cum se udă corect crăciunița

  6. Iarba-grasă, comestibilă și de leac în inflamațiile digestive, respiratorii și oculare

  7. Brusturele dulce - efecte neuro-sedative și reglatoare ale activităţii nervoase

  • Grădina de legume

    După ce culturi merg cel mai bine tomatele?

  • Rețeta bolii la plante: stopi de apă, prezența agenților patogeni și un pic de căldură
    Tratamente chimice

    Cum „cauzează” mană ploile repezi de vară

  • Din bucătărie

    Ce flori pot fi mâncate?

  • Plante cu flori

    Planta-țigaretă (Cufea)

  • Din bucătărie

    Ştiţi să faceţi socată?

  • Plante de interior

    Planta-drajeu

  • Tuberoze
    Sfaturi utile

    De ce nu e bine să țineți flori parfumate în dormitor?

  • Piersicul este mai sensibil la brumă datorită numărului mare de bacterii glasogene care se găsesc în mod natural pe pomi
    Întreținerea livezii

    Cum previne zeama bordeleză efectele brumei și ale înghețurilor târzii

  • Viaţă sănătoasă

    Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Tradescantia occidentalis
    Grădina de flori

    Tradescantia, Ochiul cerului



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Floarea Paştelui

    Esenţialul despre Floarea Paştelui

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Brad coreean - Abies koreana

    5 varietăți de brad ornamental care se dezvoltă bine în climatul din țara noastră

  • Esenţialul despre stânjenelul bunicii

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Un cireș care a primit tăieri corecte arată bine, este sănătos și rodește abundent

    Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  • Cele 4 udări anuale corecte ale caisului

  • O frumoasă livadă de nuc

    Cum se fac tăierile de întreținere și tăierile de întinerire la nuc

  • Spinul - ramură prefloriferă de prun

    Iată care sunt ramurile florifere (de rod) la prun și cais

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Chasselas doré

  • Fetească neagră

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Cum scap de râmele din ghivecele de flori?