Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: plantă comestibilă

Articole despre: plantă comestibilă


  • Plante medicinale

    Iarba-grasă, comestibilă și de leac în inflamațiile digestive, respiratorii și oculare

    Share

Top Paradis verde

  1. Cum se udă corect crăciunița

  2. Crăciunița, Cactus de Crăciun, Nu-mă-deranja

  3. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  4. Hortensia

  5. Beneficiile pentru sănătate ale anasonului

  6. Leac de la bunica pentru panariţiu

  7. Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Întreținerea livezii

    Știați că și iarna se pot planta pomi și trandafiri?

  • Cactuşi şi plante grase

    Crasula

  • Viaţă sănătoasă

    Cum vă întăreşte păpădia sănătatea

  • Tratamente chimice

    Lucruri mai puţin ştiute despre zeama bordeleză

  • Cuiburi de omizi
    Dăunători

    Omida păroasă, devoratoarea a peste 200 de specii de plante

  • Dăunători

    Păduchele cenușiu al verzei, dăunător periculos al verzei, conopidei, ridichilor și plantelor înrudite

  • Un butuc de Cabernet Sauvignon de peste 20 de ani.
    Soiuri de struguri

    Cabernet Sauvignon

  • Elegante tije florale de lumânărică
    Plante medicinale

    De ce este supranumită lumânărica „ceaiul iernii”

  • Soiuri de măr

    3 soiuri de măr pe care trebuia să le aveți deja în livadă

  • Din bucătărie

    Cum se împachetează sarmalele cu foi de varză



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Se poate folosi cenuşa ca îngrăşământ? Dar cea din peleți?

  • Cum se recoltează şi se păstrează ceapa

  • Cum se forţează încolţirea seminţelor

  • De ce se amărăsc castraveţii

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Se poate înmulţi cireşul din sâmburi?

  • Temperaturile pericol pentru mugurii și florile pomilor, primăvara

  • Piersic turtit Filip

    În ce zone poate fi plantat piersicul şi nectarinul?

  • Penicilium spp. Mucegaiul verde albăstrui

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Lucrările la viţa-de-vie în anul I după plantare

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Mustuială de Cabernet sauvignon și Băbească neagră, fără ciorchini

    Când e corect și când e greșit să se zdrobească strugurii cu tot cu ciorchine

  • Un butuc de Cabernet Sauvignon de peste 20 de ani.

    Cabernet Sauvignon

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Cremă de brânză cu ceapă verde, mărar şi petale de trandafiri

  • Cum se împachetează sarmalele cu foi de varză