Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: tăieri de întinerire la pomi

Articole despre: tăieri de întinerire la pomi


  • Întreținerea livezii
    O frumoasă livadă de nuc

    Cum se fac tăierile de întreținere și tăierile de întinerire la nuc

    Share
  • Știința tăierilor la pomi

    Totul despre știința tăierilor la pomi

    Share
  • Întreținerea livezii
    Un pom bătrân poate fi întinerit prin tăieri de refacere

    Cum se fac tăierile de întinerire la un pom bătrân

    Share

Top Paradis verde

  1. Leac de la bunica pentru panariţiu

  2. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  3. Brusturele dulce - efecte neuro-sedative și reglatoare ale activităţii nervoase

  4. Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  5. Cum se udă corect crăciunița

  6. Esenţialul despre Floarea Paştelui

  7. Binecunoscuta păpădie și puțin cunoscutele ei beneficii pentru sănătate

  • Pudră naturală pentru igiena orală
    Rețete naturiste

    Pastă de dinți naturală, cu scorțișoară și coajă de stejar

  • Grădina de flori

    Principalele boli ale florilor din grădină

  • Semnătura inconfundabilă a minierului circular al mărului
    Dăunători

    Minierul circular al mărului: poate fi limitat cu o arătură bună

  • Întreținerea livezii

    Cum apare „oboseala solului” şi ce e de făcut după aceea

  • Zona gorunului (și a stejarului) este ideală pentru toate speciile pomicole
    Întreținerea livezii

    Ce sunt etajele bioclimatice și cum ne ajută să alegem pomii potriviți în livadă

  • Prezentare de carte

    „Averea bunei educații” - cartea care te face mai înțelept, pentru copilul tău!

  • Diferite soiuri de tomate
    Grădina de legume

    Ce să nu plantați vreodată în apropierea tomatelor

  • Grădina de legume

    Avantajele nebănuite ale grădinii de legume

  • Fructe

    Când se culeg şi cât se pot păstra gutuile

  • Întreținerea livezii

    Cantitatea de îngrășăminte necesară unui cireș



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Floarea Paştelui

    Esenţialul despre Floarea Paştelui

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Un splendid trandafir albastru obţinut în ...Photoshop!

    Există trandafiri albaştri?

  • Brad coreean - Abies koreana

    5 varietăți de brad ornamental care se dezvoltă bine în climatul din țara noastră

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Un cireș care a primit tăieri corecte arată bine, este sănătos și rodește abundent

    Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  • Cele 4 udări anuale corecte ale caisului

  • O frumoasă livadă de nuc

    Cum se fac tăierile de întreținere și tăierile de întinerire la nuc

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Chasselas doré

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Fetească neagră

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Pericolul legumelor fertilizate excesiv cu azot. Cum pot fi recunoscute?

  • O friptură de-li-cioa-să!

    Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!