Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: dăunători

Articole despre: dăunători


  • Dăunători
    Musculita albă de seră

    Enervanta musculiţă albă a serelor

    Share
  • Dăunători

    Cine „ferestruieşte” varza?

    Share
  • Dăunători
    Fructe atacate de viermele mărului

    De ce fac merele viermi

    Share
  • Grădina de legume
    Sămânţa sănătoasă prezintă o uniformitate de mărime şi un aspect sănătos.

    Cum se recunoaşte o sămânţă bolnavă?

    Share
  • Tratamente eco

    Soluţii eco împotriva limacşilor

    Share
  • Grădina de legume

    Schemă de asolament, pe 3 ani, pentru grădina de legume

    Share
  • Grădina de legume

    Ce este rotaţia culturilor şi de ce e importantă?

    Share
  • Dăunători
    Cotar verde adult mărit

    Cum ne apărăm pomii de cotarul verde?

    Share
  • Grădina de legume

    Capcană eco pentru coropişniţe

    Share

Top Paradis verde

  1. Leac de la bunica pentru panariţiu

  2. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  3. Brusturele dulce - efecte neuro-sedative și reglatoare ale activităţii nervoase

  4. Cum se udă corect crăciunița

  5. Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  6. Esenţialul despre Floarea Paştelui

  7. Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.
    Din bucătărie

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Butaş de Violeta de Africa cu rădăcini
    Sfaturi utile

    Ce plante fac rădăcini uşor în apă?

  • Fructe

    De ce să cultiv pomi fructiferi, când găsesc ce fructe vreau în supermarket?

  • Dăunători

    Omida verde, originară din Asia, dar dăunează cu plăcere în toată lumea

  • Măr adult cu creșteri exuberante în anul precedent
    Întreținerea livezii

    Imagini comparative cu meri, înainte și după tăieri

  • Viaţă sănătoasă

    Cele mai bune rețete naturiste pe bază de nuci, coji de nuci și frunze de nuc

  • Din bucătărie

    Cum se glazurează petalele de trandafiri de dulceață

  • Plante medicinale

    Lăcrămioarele întăresc inima

  • Grădina de flori

    Nu uitați să plantați bulbii florilor de primăvară!

  • Boli

    Penicilium spp. Mucegaiul verde albăstrui



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Floarea Paştelui

    Esenţialul despre Floarea Paştelui

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Un splendid trandafir albastru obţinut în ...Photoshop!

    Există trandafiri albaştri?

  • Brad coreean - Abies koreana

    5 varietăți de brad ornamental care se dezvoltă bine în climatul din țara noastră

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Un cireș care a primit tăieri corecte arată bine, este sănătos și rodește abundent

    Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  • Cele 4 udări anuale corecte ale caisului

  • O frumoasă livadă de nuc

    Cum se fac tăierile de întreținere și tăierile de întinerire la nuc

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Chasselas doré

  • Fetească neagră

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Pericolul legumelor fertilizate excesiv cu azot. Cum pot fi recunoscute?

  • O friptură de-li-cioa-să!

    Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!