Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: desciorchinător

Articole despre: desciorchinător


  • Arta și știința vinului
    Mustuială de Cabernet sauvignon și Băbească neagră, fără ciorchini

    Când e corect și când e greșit să se zdrobească strugurii cu tot cu ciorchine

    Share

Top Paradis verde

  1. Leac de la bunica pentru panariţiu

  2. Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  3. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  4. Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  5. Brusturele dulce - efecte neuro-sedative și reglatoare ale activităţii nervoase

  6. Iarba-grasă, comestibilă și de leac în inflamațiile digestive, respiratorii și oculare

  7. Cum se udă corect crăciunița

  • Plante cu flori

    Gardenia

  • Grădina de flori

    Cum se recoltează petalele de trandafir

  • Grădina de flori

    Cum protejăm trandafirii împotriva înghețului

  • Fixarea ramurilor poartaltoi cu bride de plastic
    Întreținerea livezii

    Cum se face altoirea cu ramură detașată, sub scoarța terminală

  • Sfaturi utile

    Ce se poate face în decembrie în grădină şi livadă

  • Întreținerea livezii

    De ce cad fructele în lunile iulie şi august

  • Soiuri de struguri

    Pinot noir

  • Diferite soiuri de tomate
    Grădina de legume

    Ce să nu plantați vreodată în apropierea tomatelor

  • Fructe

    Cum se culeg și se păstrează merele

  • Plante cu flori

    Zambilă (Hiacint)



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Floarea Paştelui

    Esenţialul despre Floarea Paştelui

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Se poate folosi cenuşa ca îngrăşământ? Dar cea din peleți?

  • Ajunși în acest stadiu, cartofii se aruncă

    Când devin periculoși pentru sănătate cartofii verzi?

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Un cireș care a primit tăieri corecte arată bine, este sănătos și rodește abundent

    Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  • Cele 4 udări anuale corecte ale caisului

  • O frumoasă livadă de nuc

    Cum se fac tăierile de întreținere și tăierile de întinerire la nuc

  • Efectul erbicidului neselectiv (total) asupra pomilor

    Ce se întâmplă dacă ajunge erbicid pe pomi?

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Chasselas doré

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

  • Fetească neagră

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Piftie de pește

    Cum se face piftia de pește la mănăstire