Cumpără de pe .ro

Harrow Sweet
Un excepțional păr de toamnă!
Preț: 199 Lei
Smochin „Negru de Crimeea”
Preț: 149 Lei
Gard belgian
Pomi gata pregătiți pentru asamblare!
Preț: 189 Lei
Chasselas rose
Preț: 29 Lei
Codreancă (Black Magic)
Soi delicios de masă, care rezistă la păstrare.
Preț: 28 Lei
Căpșunică (Fragă neagră)
Celebrul soi bătrânesc, parfumat, care nu are nevoie de niciun tratament.
Preț: 59 Lei
Ce frunze folosim
-
Frunzele de viţă pentru sarmale trebuie să aibe un aspect sănătos şi, foarte important, să fie recoltate de la viţe care nu au fost stropite cu pesticide.
-
Se culeg frunzele tinere, cele mai apropiate de vârful lăstarilor, cu mărime potrivită.
Pentru utilizare imediată
-
Frunzele de spală în apă rece şi se scutură de apă.
-
Se trec printr-o oală cu apă ce dă în clocot, în care s-a dizolvat înainte puţină sare.
-
Se scot cu o paletă şi se scurg.
-
Ţinute la frigider, pot fi folosite în decurs de câteva zile.
Pentru folosire iarna
-
Se aleg, la fel, frunze tinere, sănătoase.
-
Se spală cu atenţie şi se usucă.
-
Se împart în grămăjoare pentru o porţie de sarmale, suficientă pentru familia dumneavoastră.
-
Se pun în pungi de plastic, se scoate aerul prin apăsare uşoară şi se congelează, aşa verzi, fără a se mai opări înainte.
-
Când vreţi să faceţi sarmale, iarna, le dezgheţaţi şi le folosiţi ca atare.









