Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: goji

Articole despre: goji


  • Grădina de flori
    Nectarinul pitic

    Idei florifere și fructifere pentru o curte de 150 mp

    Share
  • Arbuşti fructiferi
    sursa foto: plantațiegoji.ro

    Beneficiile puțin cunoscute ale consumului de goji

    Share

Top Paradis verde

  1. Cultivaţi cartofi la bloc, în 7 paşi simpli

  2. Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!

  3. Nu risipiți frunzele de gutui! Au puternice proprietăți medicinale!

  4. Pere delicioase, cu brânză albastră, la cuptor

  5. Bolile pentru care se pot prepara leacuri din limba-boului

  6. Ce proprietăți terapeutice au florile și fructele de porumbar

  7. De ce este supranumită lumânărica „ceaiul iernii”

  • Petele untdelemnii sunt primele semne de infecție, care anunță atacul de mană
    Boli

    Tratamente bio și chimice împotriva manei viței-de-vie

  • Din acest mugure va apărea o frumuseţe de floare.
    Plante de interior

    Cum deosebim mugurele florifer de rădăcini, la orhidee?

  • Schemă de curățare a porțiunilor de scoarță crăpată
    Întreținerea livezii

    Cum se repară crăpăturile apărute în scoarța pomilor

  • Întreținerea livezii

    O lucrare EXTREM de importantă la pomi, în primul an de la plantare

  • Fructe de păducel
    Plante medicinale

    Păducelul, cel mai bun prieten al inimii

  • Grădina de legume

    De ce avortează florile de tomate

  • Dăunători

    Cum apărăm grădina de coropişniţe?

  • Plante medicinale

    Scoarța de crușin - efecte imediate în cazul constipației acute și cronice

  • Arta și știința vinului

    Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

  • Bujorii lui Moș Artemie
    Grădina de flori

    Practici corecte şi practici greşite în îngrijirea bujorului



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Se poate folosi cenuşa ca îngrăşământ? Dar cea din peleți?

  • Roşii sănătoase, fără pesticide

  • Tripsul californian mărit. În realitate are mai puțin de 2mm

    Tripsul californian: insecta aproape invizibilă, dar cu potențial de dăunare uriaș

  • <p>	Transplantare profesională a unui molid de mari dimensiuni.</p>

    Când şi cum se transplantează coniferele

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Atac de rapăn pe mere

    Rapănul mărului: boala care urâțește merele și le răpește gustul

  • Viermele prunelor

    Viermele prunelor: cel mai important tratament, pentru a preveni compromiterea producției

  • Ramură de rod, în repaus și în perioada înfloritului.

    Cum distingeți mugurii de rod la măr (cu o explicație în plus)

  • 3 soiuri de măr pe care trebuia să le aveți deja în livadă

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Îngrijorări și lămuriri legate de sulfiții din vin

  • 4 mituri despre sulfiții din vin

  • Mustuială de Cabernet sauvignon și Băbească neagră, fără ciorchini

    Când e corect și când e greșit să se zdrobească strugurii cu tot cu ciorchine

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Cultivaţi cartofi la bloc, în 7 paşi simpli

  • O friptură de-li-cioa-să!

    Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Pere coapte la cuptor, cu brânză și ciocolată

    Pere delicioase, cu brânză albastră, la cuptor