Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: Timpurii de Ciolpani

Articole despre: Timpurii de Ciolpani


  • Dăunători

    Dăunătorul care „interzice” cultura cepei şi usturoiului

    Share

Top Paradis verde

  1. Leac de la bunica pentru panariţiu

  2. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  3. Brusturele dulce - efecte neuro-sedative și reglatoare ale activităţii nervoase

  4. Cum se udă corect crăciunița

  5. Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  6. Esenţialul despre Floarea Paştelui

  7. Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Dăunători

    Păduchele solanaceelor, încă o familie de păduchi veșnic înfometați

  • Plante cu flori

    Crin

  • Din bucătărie

    Pere coapte, cu ciocolată

  • Dracaena marginata, seamănă un pic cu yucca şi se simte foarte bine în condiţiile din interior.
    Plante cu frunze decorative

    Dracena, Dragonier

  • Grădina de legume

    Avantajele şi dezavantajele udării prin picurare

  • Plante de interior

    Plantele trebuie „chinuite” pentru a înflori

  • Omida porumbarului sau Omida cu smocuri galbene
    Dăunători

    Omida cu smocuri galbene, dăunător ocazional la măr și prun

  • Grădina de legume

    Cele mai importante lucrări în cultura vinetelor

  • Ardeii copți pe grătar sunt cei mai buni!
    Sfaturi utile

    Secretele ardeilor copţi

  • Întreținerea livezii

    Cum preîntâmpinăm pieirea prematură a caisului



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Floarea Paştelui

    Esenţialul despre Floarea Paştelui

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Un splendid trandafir albastru obţinut în ...Photoshop!

    Există trandafiri albaştri?

  • Brad coreean - Abies koreana

    5 varietăți de brad ornamental care se dezvoltă bine în climatul din țara noastră

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Un cireș care a primit tăieri corecte arată bine, este sănătos și rodește abundent

    Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  • Cele 4 udări anuale corecte ale caisului

  • O frumoasă livadă de nuc

    Cum se fac tăierile de întreținere și tăierile de întinerire la nuc

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Chasselas doré

  • Fetească neagră

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Pericolul legumelor fertilizate excesiv cu azot. Cum pot fi recunoscute?

  • O friptură de-li-cioa-să!

    Friptură de vită, în sânge. O delicasesă de zile mari!