Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: lingură

Articole despre: lingură


  • Viaţă sănătoasă

    Vreţi să slăbiţi? Schimbaţi lingurile!

    Share

Top Paradis verde

  1. Leac de la bunica pentru panariţiu

  2. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  3. Saschiul - memorie de elefant și tratament pentru migrene

  4. Cum se face brânza la stână

  5. Ce flori pot fi mâncate?

  6. O greşeală gravă în întreţinerea trandafirilor urcători

  7. Dracena, Dragonier

  • Din bucătărie

    Salată de primăvară cu flori de liliac

  • Prune mumificate de monilioză
    Întreținerea livezii

    Ce prevestesc fructele mumificate pe ramurile pomilor

  • Cactuşi şi plante grase

    Echinopsis

  • Piersic turtit Filip
    Întreținerea livezii

    În ce zone poate fi plantat piersicul şi nectarinul?

  • Așa arată anghinarea la recoltarea frunzelor.
    Plante medicinale

    Anghinarea - planta care face minuni în afecțiunile hepatice

  • Din bucătărie

    Cum se pun la murat castraveţii pentru vară

  • Grădina din balcon

    Cultivaţi cartofi la bloc, în 7 paşi simpli

  • Întreținerea livezii

    Care-i rostul văruirii pomilor

  • Arta și știința vinului

    Ce vinuri te îmbată cel mai repede

  • Grădina de flori

    Esenţialul despre stânjenelul bunicii



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Ramura indicată nu este lăstar sălbatic.

    O greşeală gravă în întreţinerea trandafirilor urcători

  • Chrysopa carnea, adult

    Chrysopa carnea: de ce trebuie să ne bucure prezența ei

  • Buburuza, spaima insectelor dăunătoare

  • Se poate folosi cenuşa ca îngrăşământ? Dar cea din peleți?

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • În acest caz altoirea a reușit, însă mugurele altoi nu s-a dezvoltat deoarece nu s-a efectuat scurtarea ramurii portaltoi.

    Metodă de altoire a pomilor maturi, mai puțin cunoscută (cu video)

  • Despicarea portaltoiului.

    Cum se face altoirea în despicătură

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  • Când se culeg şi cât se pot păstra gutuile

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

  • Un butuc de Cabernet Sauvignon de peste 20 de ani.

    Cabernet Sauvignon

  • Chardonnay

  • Fetească neagră

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cum se face brânza la stână

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Iată ce se întâmplă dacă beți un pahar de vin roșu în fiecare seară