Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: Aloe vulgaris

Articole despre: Aloe vulgaris


  • Cactuşi şi plante grase
    Cactuşi şi plante grase

    Aloe

    Share

Top Paradis verde

  1. Leac de la bunica pentru panariţiu

  2. Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  3. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  4. Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  5. Cum se udă corect crăciunița

  6. Iarba-grasă, comestibilă și de leac în inflamațiile digestive, respiratorii și oculare

  7. Brusturele dulce - efecte neuro-sedative și reglatoare ale activităţii nervoase

  • Întreținerea livezii

    De ce se fac tăierile la pomi

  • Fructe

    Cum recunoaştem pepenele verde copt

  • Viță de vie în ghiveci
    Grădina din balcon

    Viță de vie în ghiveci, pe balcon. Iată cum:

  • Piersicul este mai sensibil la brumă datorită numărului mare de bacterii glasogene care se găsesc în mod natural pe pomi
    Întreținerea livezii

    Cum previne zeama bordeleză efectele brumei și ale înghețurilor târzii

  • Întreținerea livezii

    Cum apare „oboseala solului” şi ce e de făcut după aceea

  • Grădina de legume

    Ce puteți face în aprilie prin grădină

  • Plante medicinale

    Valeriana, buruiana antistres

  • Din bucătărie

    Plăcintă de clătite cu cremă de urdă

  • Coada șoricelului, o plantă ușor de recunoscut
    Plante medicinale

    De ce nu trebuie să lipsească coada-șoricelului din casă

  • Plante de interior

    Monstera



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Floarea Paştelui

    Esenţialul despre Floarea Paştelui

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Cum dăunează furnicile grădinii şi cum rezolvăm problema

  • Brad coreean - Abies koreana

    5 varietăți de brad ornamental care se dezvoltă bine în climatul din țara noastră

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Un cireș care a primit tăieri corecte arată bine, este sănătos și rodește abundent

    Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  • Cele 4 udări anuale corecte ale caisului

  • O frumoasă livadă de nuc

    Cum se fac tăierile de întreținere și tăierile de întinerire la nuc

  • Efectul erbicidului neselectiv (total) asupra pomilor

    Ce se întâmplă dacă ajunge erbicid pe pomi?

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Chasselas doré

  • Fetească neagră

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Cum se pregătesc frunzele de viţă pentru sarmale