Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: Picior-de-elefant

Articole despre: Picior-de-elefant


  • Cactuşi şi plante grase
    Cactuşi şi plante grase
    O prezență elegantă în apartament!

    Picior-de-elefant, Arborele butelcă, Nolina

    Share

Top Paradis verde

  1. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  2. Leac de la bunica pentru panariţiu

  3. Putin vrea să transforme Rusia în cel mai mare producător de alimente ecologice

  4. Crăciunița, Cactus de Crăciun, Nu-mă-deranja

  5. Cum deosebim bradul de molid

  6. Nu risipiți frunzele de gutui! Au puternice proprietăți medicinale!

  7. 12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Boabele afectate de putregaiul nobil pot să piardă și jumătate din volum
    Îngrijirea viei

    Ce este putregaiul nobil al strugurilor

  • Cactusul lânos înflorește uimitor de frumos!
    Cactuşi şi plante grase

    Lumânarea-munților, Cactus lânos

  • Arbuşti fructiferi

    Tăierile de rodire la zmeur

  • Tratamente eco

    DOVEDIT ȘTIINȚIFIC: laptele e un remediu formidabil împotriva manei!

  • <p>	Transplantare profesională a unui molid de mari dimensiuni.</p>
    Grădina de flori

    Când şi cum se transplantează coniferele

  • Boli

    Cum se preîntâmpină pagubele produse de putregaiul strugurilor

  • Din bucătărie

    Cum pregătim ardei vara, ca să-i umplem iarna

  • Frunze de cireș ciuruite (în iunie)
    Boli

    Ciuruirea frunzelor pomilor sâmburoși: recunoaștere, prevenire și combatere

  • Orhidee înflorite și în curs de înflorire
    Orhidee

    Ce să faci cu tija orhideei, după ofilirea florilor: ghid complet pentru o reînflorire sănătoasă

  • Cuib de larve ale inelarului pomilor
    Dăunători

    Inelarul pomilor: recunoaștere și combatere (bio și chimică)



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Legumele cultivate în solar se simt cel mai bine în jurul temperaturii de 25ºC

    Reguli pentru aerisirea corectă a solarului

  • Ajunși în acest stadiu, cartofii se aruncă

    Când devin periculoși pentru sănătate cartofii verzi?

  • Cum dăunează furnicile grădinii şi cum rezolvăm problema

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  • Meri Golden Delicious de 4-5

    Ghid de inițiere pentru înființarea unei livezi familiale cu meri, peri, cireși, pruni, piersici și caiși

  • 3 soiuri de măr pe care trebuia să le aveți deja în livadă

  • Spinul - ramură prefloriferă de prun

    Iată care sunt ramurile florifere (de rod) la prun și cais

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Băbească neagră

  • Mustuială de Cabernet sauvignon și Băbească neagră, fără ciorchini

    Când e corect și când e greșit să se zdrobească strugurii cu tot cu ciorchine

  • Muscat de Hamburg

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Cum se împachetează sarmalele cu foi de varză

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască