Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: putrezire prune

Articole despre: putrezire prune


  • Boli

    Monilioza sâmburoaselor - momentele cheie pentru tratamente

    Share

Top Paradis verde

  1. Leac de la bunica pentru panariţiu

  2. Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  3. Cum deosebim bradul de molid

  4. Dracena, Dragonier

  5. Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  6. Chrysopa carnea: de ce trebuie să ne bucure prezența ei

  7. Usturoița, alimentul - medicament. Curăță plămânii, tratează diabetul zaharat și previne cariile dentare

  • Plante medicinale

    Crețușca, înlocuitorul natural al aspirinei

  • Feriga Coarne de cerb
    Plante cu frunze decorative

    Coarne de cerb

  • Minierul linear
    Dăunători

    Minierul linear al mărului - recunoaștere și soluții de combatere

  • Legumele din comerț sunt mai sănătoase decât fructele
    Piața de alimente

    Fructele și legumele produse în România în care s-au găsit cele mai multe pesticide în 2015

  • Euforbia milii
    Cactuşi şi plante grase

    Euforbie

  • Plante medicinale

    Caprifoiul: flori frumoase, parfumate și de leac

  • Dăunători

    Dăunătorul care „interzice” cultura cepei şi usturoiului

  • Arbuşti fructiferi

    Cum se recoltează zmeura şi ce facem cu tufa după recoltare

  • Extern

    Putin vrea să transforme Rusia în cel mai mare producător de alimente ecologice

  • Din bucătărie

    Cum se face delicioasa dulceață de nuci verzi



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Chrysopa carnea, adult

    Chrysopa carnea: de ce trebuie să ne bucure prezența ei

  • Cuib de viespi

    Când sunt viespile benefice și când periculoase. Când să avem milă de ele și când nu

  • Ajunși în acest stadiu, cartofii se aruncă

    Când devin periculoși pentru sănătate cartofii verzi?

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Măriți imaginea pentru a vedea detaliile

    Învățați în 5 minute cum se formează un „pom pe sârmă”

  • Semnătura inconfundabilă a minierului circular al mărului

    Minierul circular al mărului: poate fi limitat cu o arătură bună

  • Cum protejăm livada de brumă

  • Livadă de anul I, inaintea efectuării tăierilor.

    Când se fac tăierile la pomi?

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Îngrijorări și lămuriri legate de sulfiții din vin

  • Cum se fac butașii de Căpșunică

  • Fetească neagră

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Piftie de pește

    Cum se face piftia de pește la mănăstire

  • Baiț yummy pentru friptura de miel!

    Cel mai bun baiţ pentru friptura de miel

  • Cum se face brânza la stână