Ce plante aromatice se pot adăuga în dulcețuri și jeleuri

Ce plante se pot folosi

  • Mentă, levănțică, roiniță, gălbenele, lămâiță, violete, rozmarin, trandafiri de dulceață, mușcate parfumate, busuioc, cimbrișor de câmp, flori de tei.

Cum şi când se adaugă plantele aromatice

  1. Plantele aromatice se pot adăuga în ultimele 10 minute de fierbere la dulceață.
  2. Plantele aromatice se adaugă, după caz, sub formă de crenguțe, tăiate mărunt sau zdrobite și puse într-un tifon, prins de marginea cratiței în care o pregătiți.

Recomandări

  1. Folosiți plante aromatice proaspăt culese, din zone ferite de poluare.
  2. Adăugaţi în dulceața, gemul sau jeleurile dumneavoastră una, cel mult două plante aromatice.

Întrebare: ce arome adăugaţi în dulceţuri?

conținut sponsorizat