Sucuri de vară „neconvenționale”
Sucuri de vară „neconvenționale”
Sucuri de vară „neconvenționale”
Sucuri de vară „neconvenționale”
Sucuri de vară „neconvenționale”
  1. Vara este anotimpul în care natura ne pune la dispoziție cele mai valoroase vitamine și minerale. Sucurile naturale de fructe și legume sunt calea cea mai simplă prin care îi putem oferi organismului o „materia primă” cu ajutorul căruia sănătatea noastră să rămână de fier.
  2. Cu ajutorul blenderului putem crea cele mai spectaculoase combinații de savori și adevărate „injecții” de sănătate.
  3. Practic, cu puțină imaginație, vara putem face suc natural (cu adevărat natural!) din aproape orice. Combinații de fructe, de legume ori chiar de legume și fructe pot da ca rezultat sucuri absolut delicioase!
  4. De pildă, o combinație ar putea fi: căpșuni, castraveți, caise și cireșe.
  5. O altă combinație: coacăze, zmeură, caise.
  6. Întrucât sucurile rezultate au densități ridicate, acestea pot fi îndoite cu apă.
  7. Foarte important în cazul acestor sucuri este să folosiți, de preferință, fructe și legume naturale, a căror proveniență o cunoașteți.

Avertizări și ponturi

  • Pentru a putea profita de toate vitaminele din sucul obținut cu ajutorul blenderului, acesta trebuie consumat în primele minute după preparare.
  • Nu este exclus ca nu toată lumea să aprecieze gustul oarecum aspru al acestor sucuri. Totuși, finețea lor naturală, spre deosebire de gustul prefăcut natural al sucurilor de supermarket vă va încânta!
  • Spuneți în zona de comentarii ce alte combinații ați încercat dumneavoastră!
conținut sponsorizat