Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: miere

Articole despre: miere


  • Rețete naturiste

    Ai vrea să te lași de fumat, dar nu deodată? Iată primii pași:

    Share
  • Rețete naturiste

    Nu s-au „inventat” toate bolile pe care le poate tămădui cătina cu miere

    Share
  • Rețete naturiste

    Uleiuri folosite în tratarea aterosclerozei coronariene

    Share
  • Rețete naturiste

    Cel mai delicios medicament! Infuzie de flori de caprifoi în miere

    Share
  • Rețete naturiste

    Ce tratamente naturiste sunt eficiente pentru riduri

    Share
  • Din bucătărie

    Plăcintă de clătite cu cremă de urdă

    Share
  • Viaţă sănătoasă

    Leac de la bunica pentru panariţiu

    Share
  • Viaţă sănătoasă

    Inegalabila miere de salcâm

    Share
  • Din bucătărie

    Mere caramel

    Share

Top Paradis verde

  1. Leac de la bunica pentru panariţiu

  2. Esenţialul despre Floarea Paştelui

  3. Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  4. Cum se udă corect crăciunița

  5. Brusturele dulce - efecte neuro-sedative și reglatoare ale activităţii nervoase

  6. Tratamente naturiste cu uz extern pentru ascită

  7. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  • Sfaturi utile

    A nins cu toptanul! Ce e de făcut?

  • Din bucătărie

    Dulceaţă de ardei iuţi pentru fripturi

  • Plante medicinale

    Sânzienele, medicament și surogat de cafea

  • Grădină

    Ce-i de făcut după ce-au trecut primele flori ale trandafirului?

  • Plante cu flori

    Solandra

  • Îngrijirea viei

    Cum se fac butașii de Căpșunică

  • Din bucătărie

    Cum se prepară acasă nectarul de caise

  • Tetranychus spp. - sursa: wikipedia
    Dăunători

    Genul Tetranychus, peste 140 de specii de acarieni gata că facă iama în culturi

  • Cactus Echinopsis înflorit
    Cactuşi şi plante grase

    Cum se provoacă înflorirea la cactușii de ghiveci

  • Salvia la maximumul de înflorire
    Plante medicinale

    Salvia, prietena creierului, a ficatului, plămânului și a vieții sexuale



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Floarea Paştelui

    Esenţialul despre Floarea Paştelui

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Se poate folosi cenuşa ca îngrăşământ? Dar cea din peleți?

  • Brad coreean - Abies koreana

    5 varietăți de brad ornamental care se dezvoltă bine în climatul din țara noastră

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Un cireș care a primit tăieri corecte arată bine, este sănătos și rodește abundent

    Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  • Cele 4 udări anuale corecte ale caisului

  • Cât de periculos este și cum se poate preveni atacul iepurilor în livadă

  • Efectul erbicidului neselectiv (total) asupra pomilor

    Ce se întâmplă dacă ajunge erbicid pe pomi?

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Chasselas doré

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Ce sunt „picioarele vinului” și ce ne spun ele

  • Fetească neagră

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • După încălzirea cuptorului, se scoate tot jarul, cu o lopată specială.

    Cum se pregăteşte cuptorul de ţară pentru cozonac şi pască

  • Cum se face tinctura de pătlagină şi la ce foloseşte

  • Maioneză de ouă adevărate

    Cum se face maioneza adevărată