Carpica
Preț: 31 LeiEuras
Preț: 149 LeiNapoleon
Preț: 45 LeiBusuioace cu miez roşu
Preț: 179 LeiNovembra
Preț: 169 LeiCuré
Preț: 39 Lei
Avem nevoie de:
-
Pere bine coapte, dar nu foarte moi.
-
Ciocolată: puteţi folosi atât tablete, cât şi ciocolată tartinabilă.
Cum procedăm
-
Perele se taie în jumătate sau în sferturi, dacă sunt foarte mari.
-
Se pun într-o tavă la cuptor, şi se lasă 2-3 ore la 70-80°C, până pierd cam 30-40% din volum.
-
Se scot din cuptor şi, cât sunt încă fierbinţi, se acoperă cu ciocolată. Mai multă sau mai puţină, după preferinţă.
-
Veţi trăi uimirea unui gust rar întâlnit.
Un secret
-
Perele pot fi şi coapte, la 120-130°C, timpul de aşteptare scurtându-se dramatic.
-
Îîn acest caz însă, va dispărea discretul gust acrişor al perelor coapte, deoarece vitamina C se va distruge sub influenţa temperaturii ridicate.