Gutui japonez roșu
Preț: 39 LeiBerberis thunbergii „Aurea”
Preț: 43 LeiPortento
Preț: 7 LeiMedeno (inima boului sârbească)
Preț: 5.5 LeiLucinda (cherry prunișoare)
Preț: 7.5 LeiNegre de Tula
Preț: 7 Lei
-
Salatele de legume proaspete aduc beneficii extraordinare sănătății, prin vitaminele de bună calitate ce le conțin. Cel mai indicat e să folosiți, pe cât posibil, legume a căror proveniență o cunoașteți, pentru a căror cultivare nu s-au folosit ori s-au folosit cât mai puține pesticide.
-
Legumele ce pot fi folosite la salată sunt: roșii, castraveți, ceapă, ardei, gogoșari, însă, cu un pic de imaginație, putem face și unele „îmbunătățiri”.
-
De pildă, puteți adăuga porumb dulce, struguri, mere și orice altceva vă mai sugerează imaginația gustativă și olfactivă.
-
În salata din imaginea atașată am folosit roșii, castraveți, gogoșari și struguri negri, cu un strop de sare, ulei de măsline și curry. Gustul a fost pe cinste!
-
Un pont: dacă în salată adăugați fructe dulci (de exemplu struguri, mere, prune) mai bine nu mai puneți și ceapă!