Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Articole despre: Novembra

Articole despre: Novembra


  • Din bucătărie
    Pere coapte la cuptor, cu brânză și ciocolată

    Pere delicioase, cu brânză albastră, la cuptor

    Share

Top Paradis verde

  1. Leac de la bunica pentru panariţiu

  2. Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  3. Cum se udă corect crăciunița

  4. 12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  5. Crăciunița, Cactus de Crăciun, Nu-mă-deranja

  6. Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

  7. Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  • Din bucătărie

    2 reţete de preparare a oţetului de trandafiri

  • Plante medicinale

    Ghimpele, buruiana de carantină ce tratează afecțiunile prostatei

  • Grădina de legume

    Cum se recoltează şi se păstrează ceapa

  • Din bucătărie

    Ce flori pot fi mâncate?

  • Plante medicinale

    Coacăzul negru, planta cu fructe mai bogate în vitamina C decât portocalele

  • Întreținerea livezii

    Cum se îngraşă pământul din livadă

  • Ardeii copți pe grătar sunt cei mai buni!
    Sfaturi utile

    Secretele ardeilor copţi

  • Grădina de legume

    Când şi cum se plantează răsadurile

  • Plante medicinale

    Merișorul, campion în menținerea sănătății tractului urinar

  • Îngrijirea viei

    Cum se fac butașii de Căpșunică



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Floarea Paştelui

    Esenţialul despre Floarea Paştelui

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Cum dăunează furnicile grădinii şi cum rezolvăm problema

  • Ajunși în acest stadiu, cartofii se aruncă

    Când devin periculoși pentru sănătate cartofii verzi?

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • Un cireș care a primit tăieri corecte arată bine, este sănătos și rodește abundent

    Principii pentru tăieri de rodire la cireș, corect făcute

  • O frumoasă livadă de nuc

    Cum se fac tăierile de întreținere și tăierile de întinerire la nuc

  • Schemă de tăieri la pomii care rodesc pe varful ramurilor

    Cum se fac tăierile la pomii maturi

  • Spinul - ramură prefloriferă de prun

    Iată care sunt ramurile florifere (de rod) la prun și cais

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Chasselas doré

  • Fetească neagră

  • Cardinal

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Cum se pregătesc frunzele de viţă pentru sarmale

  • Maioneză de ouă adevărate

    Cum se face maioneza adevărată