Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

  • Urmăriți-ne pe:

Eşti aici

  • paradisverde.ro
  • Casă
  • Din bucătărie
  • Cum se prepară vinul de coacăze

Cum se prepară vinul de coacăze

Un deliciu, pur şi simplu!


Cum se prepară vinul de coacăze
  • 0 share-uri
  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on WhatsApp
Carte de post terapeutic
O carte despre vindecarea de o boală groaznică, printr-o tehnică terapeutică străveche: postul doar cu apă.

De ce avem nevoie

  • vin roşu, de preferinţă sec
  • coacăze negre bine coapte
  • zahăr

Cum procedăm

  1. Se pun coacăzele într-o sticlă cu gâtul mai larg.
  2. Se acoperă cu vin.
  3. Se lasă 3 zile la macerat, la temperatura camerei.
  4. Se strecoară şi se amestecă cu un sirop de zahăr călduţ, după gust.

Alte articole despre:

  • coacăze
  • vin de coacăze
  • zahăr
  • macerare

De sezon

  • Plante de interior
    Aloe - greu de ucis!

    5 plante de interior, perfecte pentru baie

  • Grădina de flori
    <p>	Transplantare profesională a unui molid de mari dimensiuni.</p>

    Când şi cum se transplantează coniferele

  • Viaţă sănătoasă

    Iată cum se produce, de fapt, îmbolnăvirea cu gripă

  • Plante de interior

    Cât de des se udă plantele de interior?

  • Din bucătărie

    Cum se împachetează sarmalele cu foi de varză

  • Viaţă sănătoasă

    Folosiți bețișoare parfumate? Iată ce pericol ridică pentru sănătate

  • Dăunători

    Cât de periculos este și cum se poate preveni atacul iepurilor în livadă

  • Fructe

    În cât timp rodeşte şi câţi ani trăieşte un cireş

mai multe de sezon

Top Din bucătărie

  • Cel mai bun baiţ pentru friptura de miel

  • Cum se face piftia de pește la mănăstire

  • Cum se pregătesc frunzele de viţă pentru sarmale

  • Cum se împachetează sarmalele cu foi de varză

Sucuri de vară „neconvenționale”

Dudele, o sursă sănătoasă de resveratrol

Resveratrolul, explicația „paradoxului francez”?

De ce-şi merită coacăzul locul în grădină

Cum dăunează furnicile grădinii şi cum rezolvăm problema

Schema tăierilor la coacăz

Tăierile de rodire la coacăz

Cele mai citite Azi

Plante medicinale

Poroinicul, orhideea pe care bunicii noștri o numeau „sculătoare”

Soiuri de struguri
Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

Cactuşi şi plante grase
Crăciuniță înflorită, o splendoare!

Crăciunița, Cactus de Crăciun, Nu-mă-deranja

Viaţă sănătoasă

Leac de la bunica pentru panariţiu

Plante cu flori
De udarea corectă depinde înflorirea viguroasă a crăciuniței

Cum se udă corect crăciunița

Rețete naturiste

Nu risipiți frunzele de gutui! Au puternice proprietăți medicinale!

Sfaturi utile

Sfaturi bune la tăierea porcului

Grădina de flori

Când și cum tăiem (curățăm) trandafirii urcători

Soiuri de măr

3 soiuri de măr pe care trebuia să le aveți deja în livadă

Dăunători
Cuiburi de omizi

Omida păroasă, devoratoarea a peste 200 de specii de plante

Întreținerea livezii
Un pom bătrân poate fi întinerit prin tăieri de refacere

Cum se fac tăierile de întinerire la un pom bătrân

Grădina de legume
Nu-și mai încap în piele!

Sfaturi bune pentru roşii fabuloase

Insecte folositoare
Chrysopa carnea, adult

Chrysopa carnea: de ce trebuie să ne bucure prezența ei

Tratamente chimice
Cum se verifică compatibilitatea produselor fitosanitare în amestecuri

Cum se verifică compatibilitatea produselor fitosanitare în amestecuri

Dăunători
Cuib de viespi

Când sunt viespile benefice și când periculoase. Când să avem milă de ele și când nu



Urmăriți-ne pe
  • Termeni și condiții
  • Contact
  • Publicitate
Paradis Verde
© 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

Grădina de flori

Grădina de legume

Arbuşti fructiferi

Arbuști ornamentali

Arbori ornamentali

Insecte folositoare

Boli

Dăunători

Tratamente eco

Tratamente chimice

  • Când și cum tăiem (curățăm) trandafirii urcători

  • Ce înseamnă culorile trandafirilor

  • Cum deosebim bradul de molid

  • Nu-și mai încap în piele!

    Sfaturi bune pentru roşii fabuloase

Fructe

Întreținerea livezii

Boli

Dăunători

Soiuri de măr

  • 3 soiuri de măr pe care trebuia să le aveți deja în livadă

  • Cuiburi de omizi

    Omida păroasă, devoratoarea a peste 200 de specii de plante

  • Imagini comparative cu pruni maturi, înainte și după tăieri

  • Colonie de păduchi lânoși

    Momentul cel mai indicat pentru tratamente împotriva păduchelui lânos

Îngrijirea viei

Soiuri de struguri

Arta și știința vinului

Boli

Dăunători

  • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

    Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

  • Băbească neagră

  • Molia viței de vie: tratamente minime în momente cheie

  • Un butuc de Cabernet Sauvignon de peste 20 de ani.

    Cabernet Sauvignon

Plante de interior

Sfaturi utile

Din bucătărie

Viaţă sănătoasă

Înfrumuseţarea casei

Grădina din balcon

  • Leac de la bunica pentru panariţiu

  • Sfaturi bune la tăierea porcului

  • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

    12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Cele 5 etape pe care trebuie să le parcurgi ca să renunți la fumat